Geresnės progos įdiegti LED apšvietimą jau nebus: skelbiama Kalėdų akcija! Viskam 30% nuolaida (Video)  ()

Lapkritis ir gruodis ne veltui laikomi pačiais tamsiausiais ir niūriausiais metų mėnesiais – Saulės šviesos nuolatos mažėja, o už lango karaliauja nyki pilkuma. Tokiomis dienomis neįmanoma pervertinti kokybiško dirbtinio apšvietimo privalumų – kuo daugiau šviesos namuose ir biuruose, tuo geresnė mūsų savijauta ir net fizinė sveikata.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir jeigu jaučiate, kad Jūsų turimi šviesos šaltiniai neteikia tiek džiaugsmo, kiek turėtų, ar kuriate naują būsto interjerą ar eksterjerą,  pats laikas pagalvoti apie naujus, jaukius ir ypač ekonomiškus LED apšvietimo prietaisus – „ELMO technologijos“ skelbia šventinį ir patį didžiausią metų akciją, kuri truks iki pat sausio 8 d. Akcijos metu visoms apšvietimo prekėms suteikiama net 30% nuolaida.

Tokios puikios progos atsinaujinti ar įdiegti naują apšvietimą greitu laiku nebepasitaikys – rekomenduojame nedvejoti ir nedelsti, nes geriausi modeliai nuo lentynų dingsta šviesos greičiu, o jų kiekis nėra beribis!

Nepamirškite, jog visiškai nesvarbu, kokie yra Jūsų namai – dideli ar maži, kuklūs ar prabangūs, klasikinio ar modernaus interjero, kaime ar mieste - visais atvejais galima surasti tinkamą LED apšvietimą. Tuo įsitikino net atokiausių kraštų indėnai, kai pačiu netinkamiausiu momentu paveda ir įgūdžiai, ir maldos, o pagelbėja tik laiku atskubėję „ELMO“ konsultantai:

Iki susitikimo „ELMO“ salone arba www.elmo.lt svetainėje!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(9)
(-9)

Komentarai ()