Į kovą su šiukšlėmis kviečia akcija „Darom 2009"  (9)

„Darom 2008", įvykęs Lietuvoje ir Estijoje šių metų gegužės 3 d., planuoja turėti savo tęsinį. Kitų metų balandžio 18 d. „Darom" tą pačią dieną įvyks iškart Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Rusijoje ir Lenkijoje. Akcijos metu visi norintys galės švarinti Lietuvos miškus, pievas, parkus ir paežeres.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį sykį lietuviško „Darom" organizatoriai tikisi turėti bent po vieną "Darom" susirinkimo tašką kiekviename iš 60 Lietuvos rajonų ir pritraukti bent 10 tūkst. dalyvių. „Praeitais metais akcija vyko maždaug 20 Lietuvos miestų ir rajonų, ir joje dalyvavo keletas tūkstančių žmonių," – teigia vienas iš akcijos organizatorių Aurelijus Valeiša. Estijoje dalyvių skaičius viršijo 50 tūkst. arba beveik 4 proc. Estijos gyventojų.

Akcijos rėmėjais bus ir Latvijos bei Estijos prezidentai, tokio palaikymo tikimasi ir Lietuvoje.

„Darom 2009" kviečia visus norinčius ir turinčius laiko prisidėti prie akcijos organizavimo registruotis puslapyje www.darom09.lt. Anot organizatorių, šiuo metu ypač trūksta norinčių organizuoti mažesniuose Lietuvos rajonuose. „Vieni pagrindinių akcijos organizatorių 2008 m. buvo moksleiviai, tad labai kviečiame moksleivius iš visos Lietuvos aktyviai prisidėti ir organizuojant „Darom2009," – teigia akcijos organizatoriai.

Pačių akcijos dalyvių registracija planuojama pradėti vasario 18 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (9)