Technologijos.lt. Veiklos ar projektų pristatymas – galimybė informacinei sklaidai  (0)

Į elektroninį paštą mes dažnai sulaukiame paklausimų ar negalėtume pareklamuoti įvairių naujų paslaugų ar web projektų, apsikeisti nuorodomis ar įkelti jų reklamą. Taip pat sulaukiame klausimų iš įmonių, ar būtų galima įkelti spaudos pranešimus. Ne viskas yra įmanoma, tačiau yra ir absoliučiai nemokamų galimybių, apie kurias nuobodu kaskart atrašinėti į paklausimus, todėl viską bandysime paaiškinti čia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau daugiau kaip porą savaičių portale atsiskyrė spaudos pranešimai nuo įprastinių mūsų publikacijų. Į skyrių „Pranešimai spaudai“ mes nemokamai įkeliame visas mums atsiųstas el. paštu publikacijas, nors kiek susijusias su mūsų tematika – mokslu, technologijomis, IT verslu ir pan. Vien jau todėl, kad tai įdomi informacija šioje srityje dirbantiems žmonėms ir be to, tai yra realios naujienos iš lietuviškos technologijų rinkos.

Tad norėdami nemokamai pristatyti savo veiklą ar projektą, nesvarbu kokio dydžio jis bebūtų (išskyrus nelegalius ar nepadorius), paruoškite apie jį sklandų be rašybos klaidų tekstuką ir atsiųskite jį mums (info@technologijos.lt). Jeigu jis tenkins šiuos nedidelius reikalavimus, kelių dienų bėgyje jis bus publikuotas kaip spaudos pranešimas.

Šia informavimo galimybe naudojasi visos stambiosios įmonės, tačiau smulkesnėms įmonėms arba pavieniams projektams tai vis dar neįprastas dalykas. Ir be reikalo – tai galimybė nuolatinei nemokamai reklamai, tereikia sugebėti periodiškai parengti savo veiklos pristatymo tekstukus. Žinoma, jeigu apskritai vyksta kažkokia veikla. Iš kitos pusės, tai reikalauja pastangų, tačiau norint įkelti reklaminį banerį, reikia pinigų....

Jeigu tokia galimybė domina, tačiau neturite resursų patys periodiškai rengti veiklos resursų, galima samdyti viešųjų ryšių agentūras, kurios rūpinasi daugelio stambių įmonių informacine sklaida. Pagaliau galite tartis su mumis – mes turime pakankami patirties tokių naujienų rengimui.

Be to, įdomūs, unikalūs pristatymai turi daug galimybių „išlipti“ iš standartinio pranešimo spaudai formato ir patekti į pagrindines publikacijas ne tik pas mus, bet ir kituose naujienų portaluose, su kuriais mes esame sudarę informacijos mainų sutartis. Žinoma, taip nutinka ne kasdien – juk ir sugalvoti originalų projektą nėra labai paprasta.

Žinoma, spaudos pranešimas nėra tiesioginė reklama, todėl pirmojo puslapio navigacijoje jis laikosi tol, kol jo žemyn „nenustumia“ nauji pranešimai. Galiausia jis iš viso patenka į archyvą ir būna sunkiau pastebimas. Tačiau yra galimybė tokį pranešimą paryškinti ir išlaikyti pirmame portalo puslapyje norimą laiko tarpą – tam tereikia sumokėti 100 litų ir visą savaitę jis bus matomas su iliustracija spaudos pranešimo bloke pirmame puslapyje. Tokiu būdu publikaciją galima išlaikyti neribotą kiekį laiko, mokant mokestį 100 lt/savaitei. Tikrai nedidelė kaina projekto ar paslaugos viešinimui.

Gali kilti natūralus klausimas, kiek tokios publikacijos yra skaitomos lankytojų. Galime pateikti keletą perskaitymo statistikos pavyzdžių:

  • Įprastinės mūsų publikacijos pirmame puslapyje (čia išbūna apie parą) sulaukia perskaitymų nuo 800 (siauros tematikos naujiena) iki 3000 („užkabinantis“ straipsnis)
  • Tačiau straipsniai skaitomi ir jiems patekus į archyvą. Portalo archyve daugiausia perskaitymu sulaukė ši publikacija – iki šiol skaityta 55 000 kartų, o tarkim apie vėjo jėgaines18 000 kartų.
  • Įprastiniai pranešimai spaudai pirmame puslapyje (čia išbūna apie parą) sulaukia perskaitymų nuo 80 (siauros tematikos pranešimas) iki 500 (intriguojantis pavadinimas ar įdomi paslauga).
  • Paryškinti pranešimai spaudai pirmame puslapyje (įvertintos 1 savaitę buvusios publikacijos) sulaukia perskaitymų nuo 300 (siauros tematikos pranešimas) iki 1500 (intriguojantis pavadinimas ar įdomi paslauga).
  • Daugiausia kartų skaitytas pranešimas spaudai iki 2009 05 20 buvo šis –  perskaitytas 2500 kartų.

Jeigu turite klausimų ar yra neaiškumų, rašykite mums nurodytais kontaktais arba tiesiog komentaruose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: