Antrasis "Scientific American" numeris jau prekyboje  (16)

Na štai, jau galime į Jūsų rankas atiduoti ir antrąjį lietuviškojo Scientific American numerį. Prekybos vietose jis pasirodė lapkričio 5-ąją, tokios tvarkos laikysimės ir toliau: naują numerį rasite pirmąją kiekvieno mėnesio darbo dieną. Tikimės, kad Jums patiks pokyčiai, kuriuos jame rasite – Jūsų pageidavimu pakeitėme šriftą, pagerinome maketą, tobuliname jį ir toliau, todėl trečiasis, gruodžio numeris, tikimės, bus dar gražesnis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar kartą norime paprašyti Jūsų nepagailėti laiko ir parašyti, jei manote mūsų žurnale esant ką nors ne taip, jei dar kas nors kliūva. Tik bendromis jėgomis įstengsime padaryti jį tikrai puikų – ir skalsų protui, ir patrauklų akiai.

Nepamirškite, bendrus komentarus, iškilusius klausimus ir kitokius antro numerio aptarimus galite rašyti prie šios naujienos komentarų. Tuo tarpu konkrečius pasiūlymus ir pageidavimus ką ir kaip tobulinti ateities numeriuose, kokių temų norėtumėte daugiau ar mažiau - galite rašyti prie konkrečios pasiūlymų ir pageidavimų temos. Taip Jūsų pageidavimai nepasiklys bendrose numerio diskusijose.

Įdomau ir malonaus skaitymo!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (16)

Susijusios žymos: