„Sony Vaio E Series 14P“: judesiais valdomas nešiojamas kompiuteris (Video)  (0)

Kompanija „Sony“ artimiausiu metu pradės nešiojamo kompiuterio „Vaio E Series 14P“, turinčio 14" įstrižainės ekraną, pardavimus, praneša interneto portalas „Slashgear“. Naujojo japonų nešiojamo kompiuterio ypatybė – tai „Gesture Control“ sistema: vartotojas prieš 1,3 MP kameros objektyvą gali atlikti kai kurias komandas gestais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rankų judesiais iš kairės į dešinę galima pereiti naršyklėje tarp puslapių ar galerijoje tarp nuotraukų. Rankomis daromi apskritimo formos judesiai galės veikti kaip garso reguliavimo funkcija. „Gesture Control“ šiuo metu veikia su programomis „Windows Media Player“, „Internet Explorer 9“, „PowerPoint“ ir „PowerDVD“. Tikėtina, jog ateityje palaikomų programų asortimentas plėsis.

„Sony Vaio E Series 14P“ širdis – dviejų branduolių „Intel Core i3-2350M“, dirbantis 2,3 GHz taktiniu dažniu. Bazinėje komplektacijoje yra 4 GB operatyvios atminties, 500 GB talpos (5400 aps./min.) standusis diskas ir DVD įrenginys. 14" įstrižainės ekrano raiška – 1366×768; už grafikos apdorojimą atsakinga diskretinė grafikos posistemė „Radeon HD 7670M“ su 1 GB operatyvios atminties. Iš kitų charakteristikų galima paminėti „Wi-Fi 802.11b/g/n“ ir „Bluetooth 4.0+HS“ modulius, kelis USB 3.0 ir USB 2.0 lizdus. Korpuso storis – 22,4 mm. Deklaruojamas autonominio darbo laikas sudaro iki 7 valandų. Deja, bet gamintojas numatomos kainos kol kas neįvardino.

Kaip veikia „Gesture Control“ sistema galite išvysti tolesniame video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)