Prognozė: šiais metais ypač galingą „Google Nexus“ planšetę gamins „HTC“  (0)

Panašu, kad „HTC“ kompanija kitoje metų pusėje, kartu su „Google“ pristatys planšetinį kompiuterį. Gandai pasklido, kai Taivano žiniasklaidoje pasirodė pranešimas, jog „HTC“ laimėjo konkursą ir gavo teisę kurti ypač galingą „Nexus“ serijos planšetinį kompiuterį. Vis dėlto dar nėra aišku ar tai bus naujasis „Nexus 7“ ar „Nexus 10“ modelis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galime manyti, jog jei pastaroji kompanija gamins naująją planšetę, įrenginio dizainas turėtų atspindėti „HTC“ tendencijas. Galbūt išvysime kažko panašaus į „HTC Flyer“, kuris buvo išleistas prieš tris metus.

Žinant tai, kad visi „Nexus“ įrenginiai yra iš tiesų galingi, todėl vartotojai gali tikėtis sulaukti dar įspūdingesnėmis techninėmis savybėmis pasižyminčio prietaiso. Prieš keletą metų pasirodęs „Nexus 10“, jau gerokai atsilieka nuo savo konkurentų, pastarasis teturi dviejų branduolių procesorių, todėl jam jau žūtbūt reikia atnaujinimo. Vis dėlto, „HTC“ teisę gaminti įrenginį gavo tik dabar, todėl vargu ar kompanija kurs 10-ies colių įstrižainės ekraną turintį prietaisą.

Kitas variantas būtų dar „Nexus“ šeimoje nesantis, 8-colių įstrižainės įrenginys. Kalbos, jog šiais metais dienos šviesą išvys „Nexus 8“ jau sklinda kurį laiką, tad labai realu, jog būtent „HTC“ ir gamins šį planšetinį kompiuterį.

Priminsime, jog gandus apie 8-colių įstrižainės planšetę skatina prastesni nei laukta „Nexus 7“ pardavimai. Nors pagal technines charakteristikas antrosios kartos „Nexus 7“ planšetė visa galva aukštesnė už daugelį savo tiesioginių konkurentų, panašu, kad konkuruoti dėl vartotojų dėmesio planšetei  kliudo kaina, kuri nors ir nėra didelė, bet kur kas aukštesnė už kitų gamintojų analogiško dydžio planšetes. Šiose nuorodose galite susipažinti su ASUS Nexus 7 arba ASUS Nexus 7c detaliomis techninėmis charakteristikomis, lietuviška pardavimų kaina ir palyginti šiuos duomenis su kitų gamintojų 7“ planšetėmis, jų kainomis ir techninėmis charakteristikomis.

Be abejo, mes nežinome ar šios prognozės yra teisingos, tačiau turime pripažinti, jog jau laikas „HTC“ pademonstruoti ką sugeba. Naujasis „Nexus“ įrenginys leistų šiai kompanijai sugrįžti į planšetinių kompiuterių gamintojų žemėlapį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)