„MSI GT72 Dominator Pro“: stulbinamų galimybių ir beprotiško svorio nešiojamas žaidimų kompiuteris (Video)  (2)

„MSI GT72 Dominator Pro“ yra nešiojamas žaidimų kompiuteris, kuris nukelia mus į laikus, kai nešiojamieji žaidimų kompiuteriai būdavo labai sunkūs. Šis 17.3 colių ekraną turintis ir 4kg sveriantis žvėris turbūt yra paskutinis daiktas, kurį norėtumėte nešiotis su savimi. Tačiau faktas, jog tai yra vienas iš galingiausių nešiojamųjų kompiuterių rinkoje. Pasižiūrėkime, ką apie šį kompiuterį galvoja užsienio apžvalgininkai ir ekspertai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, jog „MSI GT72 Dominator Pro“ pateko į geriausių šios vasaros nešiojamų žaidimų kompiuterių reitingą. Geriausių kompiuterių reitingas sudarytas apklausus populiariausias Lietuvos elektronines IT technikos parduotuves. Pagal jų atsakymus sudarėme šiai vasarai rekomenduojamų verslo, biudžetinių, žaidimų ir planšetinių kompiuterių reitingą.

„Engadget“ mano, jog ir „GT70 Dominator“ buvo puikus kompiuteris – tiesiog jo išvaizda buvo gana pabodusi, tačiau tai buvo vienas galingiausių kompiuterių, o ką jau kalbėti apie jo garsiakalbius, ekraną ir puikią klaviatūrą. „GT72 Dominator Pro-211“ pasiėmė visas geriausias savo pirmtako savybes ir sudėjo jas į naują korpusą. Taip pat „MSI“ patobulino aušinimo sistemą, šiek tiek suplonino korpusą ir pasiūlė žymiai geresnį baterijos tarnavimo laiką. Taip, tai nedideli patobulinimai, tačiau to pakako „Endgadget“ apžvalgininkų širdims užkariauti.

„Hexus“ apžvalgininkų teigimu, „MSI“ jau ne pirmą kartą pirmauja nešiojamųjų žaidimų kompiuterių kategorijoje – naujasis „GT“ serijos atstovas yra plonesnis, bet toks pats kokybiškas ir dar galingesnis kompiuteris, negu pirmtakas. Šių ekspertų manymu, jų bandytas „GT72-207UK“ galėtų pakeisti netgi ir stacionarų kompiuterį. Juo galima puikiai žaisti visus žaidimus. Vienintelis komponentas, kuris „Hexus“ netenkino – šio kompiuterio ekranas. Jis nėra labai blogas, tačiau už tokią kainą norėtųsi tikrai geresnio pasirinkimo.

„TechRadar“ nuomone, „GT72-208“ turimas 17 colių Full HD ekranas yra pakankamai didelis, kad pirkėjams nereikėtų jaudintis dėl išorinio monitoriaus pirkimo. Be to, tai neįtikėtinai galingas kompiuteris, todėl galima drąsiai teigti, jog jis dar kelis metus galės be jokių problemų susitvarkyti su bet kuriuo žaidimu.

Pasak „TechRadar“, didžiausias šio kompiuterio trūkumas yra būtent jo svoris ir liūdnai menkas baterijos tarnavimo laikas. Visgi jeigu žaidimai jums yra pirmoje vietoje, šie entuziastai mano, jog tai yra vienas geriausių nešiojamųjų (tiksliau, pernešamų) žaidimų kompiuterių rinkoje.

Pasak „Alphr“ apžvalgininkų, „MSI GT72-211“ yra vertas savo didžiulės kainos ir tai puikus nešiojamas kompiuteris žaidimams. Puiki surinkimo kokybė, galinga „Nvidia GTX 980M“ vaizdo plokštė, galimybė prisidėti dar daugiau operatyviosios atminties ar SSD diskų – visa tai sužavėjo „Alphr“. Galbūt pritrūko tik IPS ekrano.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Erik Murin
(10)
(2)
(8)

Komentarai (2)