Kinijos turgelio stebuklai: „Gearbest“ skelbia apie didžiausią pavasarinį išpardavimą 4-ojo gimtadienio proga – svarbiausios datos, akcijos ir žaidimai  ()

Greičiausiai sutiksite, kad prie gerų dalykų yra labai greitai priprantama. Būtent tą patį galima pasakyti ir apie Kinijos elektroninę parduotuvę „Gearbest“. Kitaip sakant, jeigu dar visai neseniai diskutuojant apie pirkinius iš Kinijos dažniausiai buvo minimi tokie vardai, kaip „eBay“ ar „AliExpress“, tai dabar juos vis dažniau ir dažniau atsveria „Gearbest“. Galbūt bus sunku tuo patikėti, bet Kinijos elektroninei parduotuvei „Gearbest“ šį populiarumą pavyko įgyti vos per ketverius metu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip jau tapo įprasta, „Gearbest“ kiekvieną savo gimtadienį įprasmina su itin reikšmingais išpardavimais. Žinoma, ne išimtis yra ir šie metai – išplatintas pranešimas spaudai apie didelius planus ir skambias nuolaidas.

Pranešime spaudai rašoma, kad „Gearbest 4th Anniversary“ skirti pasiūlymai ir išpardavimai prasideda jau šiandien, kovo 20 d.  11 valandą Lietuvos laikus ir tęsis net iki balandžio 9 dienos.

Vienintelis neįprastas dalykas – pačioje „Gearbest“ svetainėje kol kas labai mažai informacijos apie šį išpardavimą, o specializuoti akcijų puslapiai tik pradeda atsirasti, pvz. šis. „E-Tools&3D Printers“. Kol kas apie prasidedantį gimtadienį pačioje parduotuvėje kalba tik ženkliai padidėjęs produktų kiekis, kuriems siūlomos tikrai geros nuolaidos – daugeliu atveju paskutinį sykį tokios geros kainos buvo tik per garsųjį „11.11“ išpardavimą.

Nežiūrint to, gimtadienio puslapyje „Gearbest 4th Anniversary“ jau matosi pagrindiniai žaidimai ir planuojamos akcijos, tad trumpai apie tai, kas vyks. 

Pasak „Geabest“, pirmoji pasiūlymų serija „Party Countdown“ truks iki pat kovo 26 dienos. Būtent šiuo laikotarpiu vyks tiek įprastiniai išpardavimai, tiek prizų dalybos, tiek specialūs žaidimai, kurių metu turėsite galimybę laimėti netgi „Umidigi S2 Lite“ išmanųjį telefoną.

Įdomu, kad jau šiandien išskirtinius dovanų kuponus apsipirkimui elektroninėje parduotuvėje galės laimėti ir ištikimi „Gearbest“ lankytojai. Pavyzdžiui, jeigu „Gearbest“ paskyrą susikūrėte laikotarpiu nuo 2014 iki 2015 m., o Jūsų pirkinių krepšelis bus didesnis nei 400$, gausite 40$ kuponą. Tačiau nebus nuskriausti ir kiti pirkėjai:

  • MOST LOYAL CUSTOMERS ( egistered at 2014~2015) 400$- 40$
  • ESTABLISHED CUSTOMERS (registered at 2016) 120$-10$
  • RECENT CUSTOMERS (registered at 2017) 300$-25$

Tiesa, kuponai bus dalinami tik toms prekėms, kurios nebus įtrauktos į specialius gimtadienio išpardavimus. 

Antrasis Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ gimtadienio minėjimo etapas „Your Unbeatable Prices“ prasidės kovo 26 dieną ir tęsis iki pat balandžio 2 d. Kaip jau galima suprasti iš pavadinimo, šiuo laikotarpiu potencialiai galima tikėtis pačių didžiausių nuolaidų (elektronikai iki 35%, kitiems daiktams net iki 85%).

„Gearbest“ pateikiama informacija nurodo, kad kovo 26 d. sulauksime itin didelių nuolaidų išmaniesiems telefonams bei laikrodžiams. Tuo tarpu kovo 30 dieną „Xiaomi“ išmanieji sportiniai bateliai turėtų atpigti maždaug iki 30 eurų (apie jų galimybes išsamiai rašėme štai čia). Be to, visu „Your Unbeatable Prices“ laikotarpiu taip pat vyks ir specialius žaidimas, kurio pagrindinis prizas bus „Chuwi Hi 8 Air“ planšetinis kompiuteris.

Visi žaidimai ir jų datos (prie UTC laiko pridėkite 2 val. ir gausite Lietuvos laiką):

  • Mobile super sales (Mar 26) gimmick !
    Xiaomi Cellphone under $90 Only @ 09:00 UTC  
    Top Smartwatch Phone under $10 Only @ 17:00 UTC
    24 hours Super Snap-Up (Mar 27 17:00 to Mar 28 17:00)
  • Electonic products (Mar 28)
    35% OFF Best HD DVR Only $9.99 Only @ 09:00 UTC
    Xiaomi 4K Action Camera down to $99.99 Only @ 17:00 UTC
  • Lifestyle products (Mar 29)
    50% off High quality Flashlight Torch Only $1.89 @ 9:00 UTC
    25% Off DJI Mavic Pro down to $799 Only @ 17:00 UTC
  • Fashion categories products( Mar 30)
    Top Swimming Boxers $1.99 (85%0ff) @ 9:00 UTC
    Xiaomi Hot Snearker ONLY $39.99 (60% OFF)@ 17:00 UTC
  • 5. Easter day Gaming ( Mar 26 - Apr 2)
    A. daily lucky draw
    B. Share you post to different platform to entitle 1 chance for winning, limited to 5 share per day
    Prize include: CHUWI HI8 AIR

Galiausiai paskutinis „Gearbest 4th Anniversary“ etapas „GearBest Gives Thanks“ prasidės balandžio 2 d. ir tęsis iki balandžio 9 d. Deja, bet apie šią ketvirtojo „Gearbest“ gimtadienio metu vykstančią išpardavimų bei pasiūlymų seriją kol kas žinome mažiausiai. Vis dėlto abejoti šios Kinijos elektroninės parduotuvės fantazija tikrai neverta, todėl mes tikrai tikime, kad „GearBest Gives Thanks“ laikotarpiu ir vėl sulauksime ne tik išskirtinių nuolaidų, bet ir įvairių žaidimų su vertingais prizais.

Ir aišku, apie konkrečius įdomesnius pasiūlymus, kai jie tik atsiras, parašysime dar ne kartą. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai ()