Ar tikrai „Ulefone Armor 3T“ toks geras, kaip kalbama? Detali apžvalga, praktinis integruotos stotelės išbandymas ir tai, kas džiugina, o kas nuvilia (Apžvalga, 28 % nuolaida ir pati mažiausia kaina, Video)  ()

„Ulefone Armor 3T“ išmanusis telefonas yra itin tvirtas ir kai kurie jį vadina tiesiog neužmušamu. Jis pasižymi puikiu atsparumu vandeniui, dulkėms, smūgiams, turi gausybę įvairių jutiklių, galingą bateriją ir nemažiau įspūdingus techninius parametrus, bet labiausiai intriguojantis dalykas - jo turima radijo stotelės funkcija. Kaip ji veikia ir ar išvis ji veikia realybėje? Šioje apžvalgoje viską ir sužinosime.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-12-19 Ar tikrai „Ulefone Armor 3T“ toks geras, kaip kalbama? Detali apžvalga, praktinis integruotos stotelės išbandymas ir tai, kas džiugina, o kas nuvilia (Apžvalga, 28 % nuolaida ir pati mažiausia kaina, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis apžvalgininkas detaliai išbando „Ulefone Armor 3T“ išmanųjį telefoną, jo tvirtumą ir kas įdomiausia –  integruotos radijo stotelės veikimą.

Jis teigia, kad jau yra išbandęs daugiau nei 20 skirtingų itin tvirtų išmaniųjų telefonų ir jam labai patinka „Ulefone Armor 3T“ telefonas.

Telefono dizainas kažkuo labai neišsiskiria, tai dar vienas itin tvirtas išmanusis telefonas. Pakuotėje yra gausybė papildomų priedų, tarp kurių yra atsuktuvai, microUSB-USB C tipo, ausinių adapteriai, 18W baterijos įkroviklis, kuris palaiko greitąjį įkrovimą, ir taip toliau. Tad nieko papildomai pirkti nereikės – viskas iškart atkeliauja viename komplekte.

„Ulefone Armor 3T“ yra tvirtas ir kokybiškai pagamintas, o jo integruotos stotelės antena saugiai pritvirtinama. Nuplėšdami ant ekrano užklijuotą lipduką su telefono informaciją elkitės atsargiai, nes kartu galima nuplėšti ir telefono ekrano apsaugą. Tačiau jei taip ir nutiks ne bėda – pakuotėje yra įdėta dar viena ekrano apsauga.

Apžvalgininkas džiaugiasi ir tuo, kad „Ulefone Armor 3T“ turi 5,7 colių įstrižainės ekraną, kuris yra kiek mažesnis, palyginus su kitais jo testuotais itin tvirtais išmaniaisiais telefonais.

Dažnai jie turi 6 colių įstrižainės ekraną, kas atrodo ne taip jau ir daug, lyginant su 5,7 coliais, tačiau tokio tipo telefonai turi gana storas kraštines, tad ir 0,3 colių skirtumas jaučiamas. 6 colių telefonai tada tampa kiek per dideli ir nepatogūs laikyti rankose.

„Ulefone Armor 3T“ turi savo šonuose įtaisytą pirštų atspaudų skaitytuvą ir radijo stotelės įjungimo mygtuką. Apžvalgininkas įjungė šią telefono funkciją ir susiejęs su įprasta radijo stotele išbandė, kaip gi veikia realiomis sąlygomis „Ulefone Armor 3T“ turima radijo stotelės funkcija.

Į pagalbą apžvalgininkas pasikvietė savo merginą ir iš pradžių „Ulefone Armor 3T“ radijo stotelės funkciją trumpai išbandė kambaryje, o vėliau išėjo į lauką.

Kambaryje viskas veikė puikiai ir jie vienas kitą girdėjo. Lauke, konteksto vardan reikia pasakyti, kad veiksmas vyko Honkonge – viename didžiausių ir triukšmingiausių miestų pasaulyje – radijo stotelės funkcija veikė taip pat puikiai. Mergina tolo nuo apžvalgininko, tačiau jie vienas kitą puikiai girdėjo ir „Ulefone Armor 3T“ sėkmingai susidorojo su šia užduotimi. Testavimas prasideda nuo 4:02.

Verta paminėti, kad telefonas turi net 3 garsiakalbius – du telefono priekyje (viršuje ir apačioje) ir vieną telefono nugarėlėje. Ir šie garsiakalbiai labai stiprūs, klausytis muzikos 100 % apžvalgininkui netgi per daug. Geriau iki 75 % ar nustačius dar mažesnį galingumą. Tad žiūrėti vaizdo įrašus ar klausytis muzikos su šiuo telefonu yra išties malonu.

Baterijos testavimui panaudojo PCMark testą, kuris imituoja sunkias užduotis ir taip iškrauna telefono bateriją. Tad jei įprasto telefono baterija, kaip „iPhone 10“, nuo 80 % iki 20 % iškraunama per 5-6 valandas, tai „Ulefone Armor 3T“ 10300 mAh talpos baterija atlaikė 14 valandų.

Rezultatas yra išties įspūdingas, bet šiek tiek nuviliantis, palyginus su kitu apžvalgininko testuotų „Ulefone“ išmaniuoju, kuris turi 13000 mAh talpos bateriją – ji, tokio testavimo metu, atlaikė tiesiog nesveiką laiko tarpą, net 23 valandas. Čia apžvalgininkas turi galvoje „Ulefone Power 5“ išmanųjį telefoną apie kurį išsamiai rašėme čia (šiuo metu su 29% nuolaida kainuoja 221.97€).

Tačiau 14 valandų rezultatas vis tiek labai gerai. Turėkite galvoje, kad telefono ekranas buvo nuolatos įjungtas ir jo procesorius apkrautas sudėtingomis užduotimis, kaip vaizdo įrašų ir nuotraukų redagavimu, visokiomis grafikos užduotimis, tad jis darbavosi labai intensyviai ir įprastai tokiu režimu telefonas tikrai nedirbs, tad ir baterija laikys gerokai ilgiau.

Telefonas turi gausybę įrankių ir jutiklių, tarp kurių žibintuvėlis, triukšmo matuoklis, gulsčiukas, aukščio matuoklis, yra net ir širdies ritmo matuoklis. Apžvalgininkas teigia, kad pastarasis veikia išties tiksliai.

Kalbant apie kameras, viskas čia gana paprasta. Galinė Sony 21 MP kamera su f/1.8 diafragma palaiko 3 skirtingus fotografavimo režimus ir gali filmuoti 1080p raiška. Nuo 9:16 galite pasižiūrėti su „Ulefone Armor 3T“ išmaniuoju telefonu darytas nuotraukas ir patys įvertinti jų kokybę.

Apžvalgininkas teigia, kad nuotraukų kokybe yra patenkintas ir turint galvoje, kad šis telefonas nėra skirtas įspūdingos kokybės nuotraukų darymui, tai yra dar nuostabiau, kaip fotografuoja šis telefonas. Ypač puikus vaizdo priartinimas – priartinant padarytos nuotraukos vaizdą, išlieka gana didelis nuotraukos detalumas.

Net ir nakties metu darytos nuotraukos yra kokybiškos ir ganėtinai ryškios bei detalios. Žinoma, dienos metu darytos nuotraukos kokybiškesnės, bet kaip tokio lygio išmaniajam telefonui, tai yra visai geras rezultatas. Priekinė 13 MP kamera yra gana gera – darytos asmenukės kokybiškos.

Vaizdo įrašai taip pat visai geri, jų kokybė, kaip tokiam telefonui, tikrai gera. Taip, nėra vaizdo stabilizavimo, dėl ko kenčia įrašomas vaizdas ir nakties metu jaučiamas kokybės pažemėjimas, bet bendrai - „Ulefone Armor 3T“ filmuoja visai gerai, detalumas yra geras, o ir įrašomo garso kokybė aukšta.

Dėl telefono veikimo apžvalgininkas neturi rimtų priekaištų. Tiesa, jam kiek nepatinka, kad kai nori įkelti programėlę, jis nėra nukreipiamas į tą puslapio vietą, kur baigė darbą – programėlė įkelia patį pradinį langą.

Žaisti su „Ulefone Armor 3T“ galima. „Helio P23“ procesorius darbuojasi kokybiškai, tačiau reikia būti objektyviems – teks nustatyti vidutinius ar net žemus grafikos nustatymus, kad būtų galima žaisti žaidimus.

„Tad už 300-250 dolerius gauname išties puikų išmanųjį telefoną. Ulefone Armor 3T turi puikius garsiakalbius, yra atsparus dulkėms, vandeniui, smūgiams ir turi integruotą radijo stotelę, kuri veikia puikiai ir yra išties labai naudinga. Tiems, kurie ketina iškylauti ar atlikti įvairius triukus lauke, šis išmanusis telefonas yra puikus pasirinkimas. Nebaisu jį numesti ant žemės, jo baterija darbuosis itin ilgai ir net jei neturėsite galimybės prisiskambinti, galėsite pasinaudoti radijo stotelės funkcija ir susisiekti su kitais žmonėmis (jei tik jie turės radijo stotelę arba Ulefone Armor 3T išmanųjį telefoną aut. past.).“

Išsami techninė infomacija apie „Ulefone Armor 3T“:

Tiesiog neužmušamas telefonas su IP69K reitingu, 10300 mAh baterija, 21 MP kamera, f/1.8 diafragma, „Android 8.1“ ir net integruota radijo stotele („Ulefone Armor 3T“ kaina, Specifikacijos, Video, 100$ nuolaida + 60$ dovanos)

Šiame vaizdo įraše išbandomas „Ulefone Armor 3T“ tvirtumas bei atsparumas:

Speciali akcija ir sąlygos

Šiuo metu „Ulefone Armor 3T“ yra parduodamas už vieną mažiausių kainų per visą šio išmaniojo telefono kainos kitimo laikotarpį (akcija truks dar 3 dienas):

  • Gearbest - 248,61 €.
  • 28 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Aliexpress - 287,45 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(25)
(6)
(19)

Komentarai ()