Konkurso „Kitoks filmas“ nugalėtojai  (0)

Baigėsi kartu su kino teatru organizuotas konkursas „Kitoks filmas“, tad pats laikas skelbti nugalėtojus ir dalinti prizus. Priminsime, jog konkurso eigoje sulaukėme 11 konkursinių darbų, kuriuos galėjo įvertinti visi portalo skaitytojai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugiausiai simpatijų, o tuo pačiu ir kritikos sulaukė pasiūlytas filmas „Minties jėga: ką apie tai žinome“. Kontroversiškas filmas, suerzinęs aktyviausius forumo dalyvius ir tuo pačiu, sulaukęs daugiausiai pritarimo iš didžiosios dalies skaitytojų. Tikėti ar netikėti filme išsakomomis idėjomis, jau ne mums vertinti, bet kad filmas tapo konkurso nugalėtoju, abejonių nekyla.

Nuo lyderio gerokai atsiliko visi kiti pasiūlyti filmai, o iš jų daugiausiai simpatijų sulaukė tokie filmai - Karaliaus kalba, Kosmosas: asmeninė kelionė, Vienui vienas laukinėje gamtoje bei Kaip veikia mūsų smegenys ir kodėl mes tokie skirtingi.

Kaip ir žadėjome, konkurso nugalėtojams įteiksime kvietimus dviems į filmą „Dalelių karštinė“ („Particle Fever“), kuriame kartu su pasaulio fizikais galės sudalyvauti didžiausiame žmonijos moksliniame eksperimente bei prieššventinius dovanų kuponus, apsipirkti knygynuose Patogupirkti.lt ir Knygos.lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(33)
(0)
(33)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: