Pratęsiamas mokslo populiarinimo konkursas  ()

Laida „Mokslo sriuba“, astronomijos populiarinimo blogas „Konstanta 42“ ir Technologijos.lt kviečia dalyvauti jau aštuntus metus vykstančiame mokslo populiarinimo konkurse.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2021-03-23 Pratęsiamas mokslo populiarinimo konkursas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rašinius galima siųsti dar vieną savaitę - iki kovo 28 d. adresu konkursas@konstanta.lt

Konkurso organizatorių teigimu, mokslas kasdienį gyvenimą praturtina naujomis žiniomis bei atradimų džiaugsmu, tai žadina dar didesnį troškimą sužinoti ir veda žmoniją į priekį. Deja, dalis žmonių abejoja vakcinų nauda, neigia klimato kaitą ar net tiki plokščios Žemės sąmokslo teorija. Šis konkursas – tai galimybė skleisti mokslo žinias ir tobulinti mokslo populiarinimo įgūdžius. Kaip yra pasakęs A. Einšteinas: „Jei negalite paaiškinti paprastai, nepakankamai gerai suprantate“.

„Be daugybės prizų, šiais metais dalyviams suteikiame galimybę sulaukti grįžtamojo ryšio iš vertintojų komandos. Joje subūrėme įvairiausių sričių Lietuvos mokslininkus ir mokslo komunikatorius, kurie su džiaugsmu prisijungė prie iniciatyvos. Kviečiame nebijoti, dalyvauti ir šviesti. Jūsų mokslo populiarinimo tekstų laukiame iki kovo 28 d.“ - sako „Mokslo sriubos“ narė Lina Sereičikaitė.

Su konkurso taisyklėmis galite susipažinti šiuo adresu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mokslo sriuba
Mokslo sriuba
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()