Bolivija ruošiasi paleisti pirmąjį savo palydovą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

andriulis 2010-02-11 14:10
Gerai,kad ne Tupac Shakur.
immortallt 2010-02-11 14:48
Nu Bolivija tikrai ne is tu saliu, kurios pinigais gali svaistytis, ko cia taip prireike palydovo jiems ?
nikis 2010-02-11 19:11
Hm, kažin ar galima vadint paminėtas šalis - "kosminėmis valstybėmis". Ir kažin ar galima sakyt, kad tas palydovas yra jų. Prie ko čia kosminės valstybės, jei patys nesugeba pasigamint, ir bando pasirodyt prieš kažką, kad nusipirko palydovą ir visos dalys, net gal ir raketa Made In China. Farsas, vyriausybę akmenim gyventojai tegu užmėto. Tikrai nemanau, kad tos valstybės neturi kur pinigų dėl. Skolose sėdi ir daro prikolus iš savęs.
Aihara 2010-02-11 21:40
Manau, tai yra visai geras būdas pareklamuoti savo šalį. Pvz Indiją turbūt daugelis laikė lūšnynų ir skurdžių šalimi - tačiau jų kosminė programa smarkiai pagerino jų įvaizdį. Kosminė programa parodo, kad a) valstybė turi pakankamai pinigų tokiam žingsniui, b) valstybė paruošia aukšto lygio mokslininkus, galinčius sukurti kosminį aparatą, c) valstybės vardas minimas masinėse informavimo priemonėse, kas pritraukia verslininkus ir turistus. Bolivijos atveju labiausiai galioja punktas c, bet kažkokios naudos kosminė programa jiems tikrai atneš (keli iš jūsų perskaitę šią naujieną ėjot į wiki patikrint, kas per valstybė ta Bolivija?). Nebent Bolivijos gyventojai tokie patys, kaip dauguma lietuvių, ir protestuotami prieš "betikslį lėšų švaistymą" išdaužys vietinio parlamento langus
titas 2010-02-11 23:43
BVP penkis kartus mazesnis daro nesamones , man tai persasi tik tokia mintis jog skurdzios salys ir yra skurdzios kad isvaisto viska bet kur ..