[Žinios trumpai] Lukašenka skelbia apie netikėtą ginčą su Putinu: „esame žalingiausi, toksiškiausi žmonės šioje planetoje“ (Video)  (1)

Rezonansinis Lukašenkos pareiškimas gruodžio 19 d.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oficialus Baltarusijos vadovas Aleksandras Lukašenka per Vladimiro Putino vizitą bandė pajuokauti, tačiau apie juos abu išdavė tikrąją tiesą. Save ir Rusijos Federacijos prezidentą pavadindamas „bendraagresoriais“, pačiais žalingiausiais ir tokiškiausiais žmonėmis, jis iš tikrųjų pataikė į tašką ir pripažino jų bendrus nusikaltimus, praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Tokį rezonansinį pareiškimą Lukašenka padarė pirmadienį, gruodžio 19 d.

„Žinote, mes abu esame bendraagresoriai, žalingiausi, toksiškiausi žmonės šioje planetoje. Turime tik vieną ginčą – kuris daugiau. Vladimiras Vladimirovičius sako, kad aš. Aš pradedu galvoti, kad jis. Tai nusprendėme, kad abu“, – sakė  Lukašenka.

Kalbant apie Rusijos diktatorių, jis per spaudos konferenciją sakė, kad Rusija tariamai „nesuinteresuota absorbuoti“ Baltarusiją, nes tai, anot jų, daryti netikslinga.

 

Žinoma, netikslinga, jei Baltarusijos prezidentu pasiskelbęs, suklastojęs praėjusių rinkimų rezultatus, de facto esantis Rusijos Federacijos valdžioje, leisdamas Putino armijai ne tik naudotis Baltarusijos teritorija ir bazėmis, bet ir atakuoti Ukrainą iš jos teritorijos.

Ir tai yra tas pats Lukašenka, kuris Minske prisiekė tuometiniam Ukrainos prezidentui Petro Porošenkai, kad „niekada“ nekovos su Ukraina, o atvyks čia „ne tanku, bet su traktoriumi“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(4)
(44)

Komentarai (1)