Argentina pašiurpusi, ką šalyje daro rusai: „Mes negalime jiems leisti taip begėdiškai meluoti“ (Video)  ()

„Per pastaruosius tris mėnesius į Argentiną atvyko 5819 moterų.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Argentinos valdžia susirūpinusi dėl smarkiai išaugusio nėščių Rusijos moterų susidomėjimo savo šalimi. Pastaruoju metu Pietų Amerikos šalis sulaukė didžiulio skaičiaus „turisčių“ iš Rusijos, kurios yra paskutinėse nėštumo savaitėse, rašo „AP“ naujienos.

Šalies valdžia įtaria, kad rusės mažai domisi turistiniais objektais, o tiesiog nori šalyje pagimdyti ir per trumpą laiką – iki 2 metų – gauti „patogų“ Argentinos pasą visai šeimai.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5948 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

 

„Per pastaruosius tris mėnesius į Argentiną atvyko 5819 moterų, kad čia pagimdytų“, – sakė Carignano.

 

Valdžia nerimauja, kad rusės gali pasinaudoti Argentinos pilietybės įstatymu, tačiau tuomet su jomis vėliau gali kilti įvairių sunkumų: „Problema ta, kad tie žmonės atvyksta, paskui išvažiuoja ir į Argentiną negrįžta, tačiau jie keliauja su Argentinos pasu. Mes negalime leisti jiems begėdiškai meluoti mums, tvirtinant kad jie yra turistai, nors iš tikrųjų taip nėra“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(118)
(11)
(107)

Komentarai ()