„Danone“ nusprendė patikslinti produktų sveikatingumo teiginius ES institucijoms

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

E5AjGif 2010-04-20 19:11
Visą pasaulį mulkino, pavydėtinas sumanumas
Plikas 2010-04-20 19:32
immortallt 2010-04-20 20:36
Plikas, pirma homeopatiniai vaistai veikia, ir baikit su tais savo placebo. Pats isitikinau. O del Danone, jei ten tikrai butu naudinga sveikatai, nereiktu nieko atsiiminet del patikslinimu. Tiesiog susuke, kad tenkina reikalavimus, pripazinti naudingu sveikatai ir tiek. Pvz., ne vienas padoresnis dantistas ar net LOR'istas nepasakys, kad colgate ar blendamed dantu pasta tinkama naudoti, o reklamose tik ir skelbias, kad pripazinti odontologu ir dantistu sajungos.
Sinner 2010-04-20 21:09
O immortallt sudominai su dantų pastomis Na o kaip dabar paprastam piliečiui išsirinkti dantų pastą ? Į ką reikia atkreipti dėmesį ? Nes kuo toliau tuo baisiau darosi nueiti į parduotuvę, rodos reikia tapti įvairių galų specialistu, norint išvengti grūdamo brudo
Goblinas 2010-04-20 21:27
ne homeopatiniai vaistai neveikia ir visiškai px ar tu tuo magiškai įsitikinai ar ne.
Džordana 2010-04-20 21:34
man labai teisingai stomatologė pasakė apie dantų pastas: "ne dantų pasta valo dantis, o pats žmogus juos valo". nesvarbu kokiu brudu brūžinsit tuos dantis, svarbu švariai, tvarkingai ir reguliariai
Yra 2010-04-20 21:56
lizunas 2010-04-20 22:08
Pirk dantų pastas, kurių tūtelių gale esanti juostėlė, turi būti ne juoda, o juodos ir yra reklamuojamos. P.S. Taip padarė rimtas gydytojas
piguslazeriai 2010-04-20 22:19
Senai jau reikejo to brudo veiksminguma nepriklausomai istirt.. Nors man asmeniskai actimelis skanus
MindaugasV85 2010-04-20 22:37
Aš pamenu gėriau kasdien actimel po kelis buteliukus, bet jokio stebuklingo pagerėjimo nepajutau. Kolega activia vis valgydavo, tai atvažiavęs į darbą per pirmą pusvalandį nueidavo į tualetą Bet čia tik sutapimas. Turbūt!
Mona 2010-04-20 22:58
Gobline, tu taip nepiktauk, na jeigu tau homeopatiniai nepadėjo nereiškia, kad jie tikrai ir nepadeda. Man bent jau homeopatiniai vaistai buvo labai padėję, gaila, kad gydytojai prieš juos nusistatę, nors yra ir kitaip manančių, teko lankytis pas homeopatą gydytoją ir galiu pasakyti, kad tikrai nenusivyliau, bent jau žinojau, kad geriami žirniukai sveikatos tikrai nepagadins, o vaistai vieną "galą" gydydami,kitą organizmo pusę nugydo, laikausi nuomonės jei yra galimybė geriausia būtų tų vaistų atsisakyti., tą patį mums ir dėstytojai kartoja. Vartojantys homeopatinius vaistus poveikį pastebi, taip pat veiksmingumas pastebėtas ir gyvūnams ir augalams, o šie tikrai placebos poveikio neturi. šiaip žmogaus organizmas iki galo neišnagrinėtas, na ir ne tiks žmogaus:) visko apie tą pačią ląstelę nežinom, sunku suprasti kai kuriuos biocheminius procesus, tai gal todėl dar ir neina įrodyti homeop.prep. daromo poveikio. Ir galvoju kodėl tų homeopatinių vaistų atsisakyti, jeigu jie kitiems pagelbėja, šiaip jų poveikis didesnis nei placebo,todėl ne visi linkę manyti, kad homeop.prep.tai tik paprasta gliukozė,be to žalos jie nedaro, na tikrai nepakenks tiek kiek vaistai pakenkia, taigi galim juos bent pabandyti, blogiau tai nebus, o gal ir geriau pasijausit. Kiti šaukia, kad čia tik dėl žmogaus saviįtaigos pastebimas poveikis, o homeop.prep. tikrai nepadeda, na jei ir taip, tai ar ne sveikiausias būdas pagyti saviįtaiga, nenaudojant vaistų, kurie turi ir pašalinįį poveikį, dažnai kerta per kepenis. gal ir dar geriau, nereikia naudoti nuodijančių organizmą vaistų, kurių kai kurių veiksmingumas irgi nėra patikimas, o tik farmacijos ir gyd.noras juos tik kad prakišt ir užsidirbt.., o tiesiog pagyjama savarankiškai, savo jėgom. Čia tiems kurie netiki homeopatija tiks toks kaip pamąstymas.
Yra 2010-04-20 23:27
et nežinia, kiek rimtas, bet kažkas iš gydytojų sakė, kad ta juostelės galo spalva priklauso tik nuo užsilikusių dažų spalvos ir jokios koreliacijos su kokybe
nikis 2010-04-20 23:56
Juostelės gale spalva parodo, kiek kartų perdirbtas yra plastikas, iš kurio pagaminta tara pastai(ir ne tik). Ir šiaip baikit offtopic varyt, o dėl Danone ir reklamų, tai - visi visada meluoja, perdeda(tiek giriantys, tiek peikiantys, tiek kuriantys samokslo teorijas), ir patys renkamies kuo tikėt.
immortallt 2010-04-21 01:51
Dantu pastos visos geros mazdaug (is brangesniuju ziurint) isskyrus tie blendamedai ir colgate. Ta pati ortodonte, dantiste ir loriste sake. Rusiskos dantu pastos kaip bebutu keista irgi geros Aisku dantu valymas irgi labai svarbu. O del danone, pasakykit kad jus jauciat ten koki nors naturaluma ? Ten gryna sintetika. Nors nuo tu visu produktu kur kad raso yra manes neberia, bet nuo actimel beria (alergija turiu tiek maistui tiek kitokiem dalykam, tik nepakankamai stipria, aciu dievui...). O del homeopatijos, jei gydote vezi homeopatija, tai protelis pasimaise turbut, jei lieva gydytoja susirandat, nepasiseke. Jei jau jums ne homeopatiniai vaistai o placebo padeda - nu tai is vis gerai! Jugi tikslas yra pasveikti, o ne kad vaistai kepenis uzmustu. O del "tradicines medicinos" tai, kad tiksliai kaip vaistai veikia vis tiek nezino. Zino tik ju poveiki. Ir homeopatija seip labai populiari vakaru pasaulyje. Pasidomekit, tada kalbekit.
KarolisS 2010-04-21 07:41
ir vandens. Tiesa, nuodų ten nelabai rasi, nes atskiesta didesniu laipsniu negu Visatoje yra molekulių. Išgėrus vandens bus lygiai tas pat (tik placebas dings). Ir apie kokį vakarų pasaulį kalbi? Jungtinę Karalystę? Taip, Jungtinėje Karalystėje čia yra didelė problema, bet likęs vakarų pasaulis stengiasi atsikratyti šių sukčių, o JAV homeopatija išvis uždrausta.
Robinis 2010-04-21 08:34
nu tai dabar danone y teisma reik paduot ir prisiteist uz melaginga reklama
patalnius 2010-04-21 12:40
GB vaistas nuo VISKO yra paracetamolis kad ir kas tau benutiktu, paracetamolis
sz520qm 2010-04-21 12:55
http://www.youtube.com/watch?v=f15PNrk94kg čia Monai ir kitiems, kurie mano, kad homeopatiniai vaistai veiksmingi. Prisipažinsiu: NIEKADA ngėriau nei danone, nei actimel, nei activia nei nieko panašaus. Jau iš pirmųjų reklamų matėsi, kad čia tik reklaminis blefas, norint pritraukti kuo daugiau žmonių. Net jei jie ir ten grąžindavo pinigus po savaitės žmonėms už dešimt suvalgytų jogurtų (kiek tai ir tekainuoja...), jie per tą savaitę prisitraukia dešimtis, jei ne šimtus žmonių, kurie dėl placebo efekto tiki, kad tai veikia ir toliau perka. Mar-ke-tin-gas. Nieko daugiau.
Urbshis 2010-04-21 13:24
ne yra dar sustresnis vaistas nuo visko, tai citramonas! ten yra ne tik paracetamolio
Urbshis 2010-04-21 13:27
Bet rimtai kaip ten su ta pasta? Dabar neatsimenu pavadinimo bet kazkur apie 16lt kainuoja, manau turetu but jau is geresniu.. Ar gali but tokia komercine kaina lievam produktui?