Kodėl sportuoti geriausia gamtoje?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sz520qm 2010-05-03 13:14
Niekada nesupratau didelių pinigų švaistymo sporto klubuose bėgimo takeliams ir tiems juokingiems dviračiams, kai gali išeiti į artimiausią parką pasibėgioti kiek tik širdis geidžia, kada tik nori (nors ir vidury nakties). Nu nebent pasimaivyti prieš kitą lytį ar akis paganyti. Bet šitai galima padaryti daug pigiau klubuose, ar kitose vietose. Kas liečia svarmenis ir atskirų raumenų grupių treniravimą - daugelį jų galima pakeisti paprastesniais pratimais, kuriuos vėlgi galima daryti namie. O kelis hantelius nusipirkti irgi daug nekainuoja. Išvada: turtingų tėvelių vaikučiai eina maivytis kokie jie sportininkai ir kokie jie dailūs.
immortallt 2010-05-03 13:37
sz520qm, pirma as pvz einu i sporto sale, del irengimu ir pratimu ivairoves, motyvacines aplinkos ir gero oro nuolat. Vasara yra vasara, kiek mes jos turim ? Beje kalbi labai krutai, pakeisti paprastesniais pratimais namie, o toks jau krutas kad pakeisi visa mano treniruote i pratimus kuriuos gali padaryti namie ir dar parodysi kaip juos daryti TAISYKLINGAI. O del gamtos, vasara ir dviraciu prisivezinu kai bunu klp ir panardau (vandens apsuptyje is visu 6 pusiu), bet kazko ypatingo nepastebiu, nebent kai nuotaika sudina ir prie juros audra ar vasara siltas stiprus lietus pila - tada tai jo. P.S. koks dar sportas yra zvejyba ? Net sachmatai didesnis sportas!
Tas_pac 2010-05-04 00:49
Visai sportas ta žvejyba. Galima ir su šachmatais ją suderinti
Nerkashis 2010-05-06 09:13
Ilgą laiką sportavau namie. Susivirinau suoliuką. Turėjau 2 x 16kg giras. Su jomis darydavau virš 10 pratimų visam kūnui. O kur dar pratimai be svarmenų. Prie didelių norų viskas įmanoma.
Arcciss 2010-05-06 10:31
sz520qm prajuokinai... Beveik visu šimtu procentu esu įsitikinęs, kad nė nesportuoji. Na sutinku, kad pabėgioti galima išėjus į lauką, bet visa kita be sporto salės niekaip, kodėl? Motyvacijos stoka, niekada tu tiek nepadarysi kiek padarytum sporto salėj, atėjei tu jau žinai, kad turi sportuoti, o namuose "atsiranda" svarbesnių reikalų, sugalvoji, kad ai vieną dieną galima nedaryti ir šiaip namai skirti poilsiui (bent man) ir net nekyla ranka kažką daryti. Todėl sėdu ant dviračio, trenkiuos į kitą miesto galą ir sportuoju salėj. Nerkashis - ilgą laiką čia kiek? porą mėnesių? Pusę metų? Bet kaip supratau nebesportuoji namie kodėl? Dar apie tą turtingų tėvelių dalyką... Yra sporto salių, kur nereikia už abonimentus mokėti šimtų litų, tad prie ko čia turtai? Yra ir tokių kur išvis nereikia mokėti...
Nerkashis 2010-05-06 11:00
Arcciss, sportavau apie 3-4 metus. Su laiku, gavosi kaip ir rėžimas. Grįžti iš šulės, apsitvarkai ir kačialini kelias valandas. Vėliau vėl buitiniai reikalai. Su noru viskas įmanoma. Kodėl nebesportuoju? Vedžiau, atsirado "svarbesnių" reikalų: dukra, darbas... Be to prieš panas nebereikia demonstruotis Žinoma namai nesuteiks tokios pratimų įvairovės. Tačiau man padėjo paaštrinti formas. Vat jau kokie 4 metai kai "mečiau". Reiktų vėl užsiimti.
Arcciss 2010-05-06 12:24
Pagarba tau Aš asmeniškai namuose negaliu, turėčiau treniruočių salę namuose turbūt joje apsilankyčiau kartą per savaitę...dulkes nuvalyt. Esu tinginys kai tik įžengiu pro namų slenksčio duris Čia kažkas panašaus į tai, kad geras batsiuvys basas vaikšto Kas liečia namus turbūt net paveikslą tingėčiau pakabint, kai tuo tarpu draugui paprašius ir remonta padėčiau pasidaryt Na kai jau šeima vaikai visada sunku sportuot, bet na nebūtina kelias valandas užtektu vieną kart per dieną pusei valandos raumenų grupei skirt, na aišku rezultatas neįspūdingas, bet žmona įvertintų tikrai bet viską ir pats geriau už mane žinai.
alas 2010-05-06 12:52
Hmm... Visad geras oras sporto klube? Idomu kur oras geresnis: sporto klube, įrengtame pagal visus "reikalavimus" ir kur uždaroj patalpoj sportuodami kvepuoja ir prakaituoja 10-20 žmonių, ar parke pliaupiant lietui ir pučiant vėjui? Kažkodėl man atrodo, kad problema ne tame, kad sporto klube daugiau įvairių pratimų (turint pakankamai žinių, noro ir fantazijos vidury miško galima treniruot visas alei vienos raumenu grupes kurias galima treniruot klube), bet dėl to kad žmonės daugiau tingi nei turi noro sportuot. Ir čia sporto klubas turi pranašumą: jis vienaip ar kitaip priverčia žmogų sportuot. O va prisiverst vienam sportuot parke daugumai trūksta valios. Ir jau apsaugok Dieve jei lyja lietus ar pučia vėjas - jau vien pažvelgus pro langą pradeda pult ligos...