[ŽT] „Jei tai nutiks, rusai galės pasilikti viską.“ Skelbia įvykį, nuo kurio priklausys karo baigtis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2023-06-11 14:16
Propagandistai kliedi nesamones; - Prezidentas JAV atlieka socialinį vaidmenį, ir kova tarp skirtingų pažiūrų Prezidentų tėra tik socialinis projektas kaip apvienyti skirtingų pažiūrų žmones - taip lengviau valdyti; - Pats Prezidentas negali pakeisti nieko, nes JAV politika turi ilgalaikius planus. - Rusija visuomet buvo JAV konkurentas, todėl bus dedamos visos pastangos, kad šitas darinys išnyktų; - Toliau bus Kinijos eilė - paversti ją Demokratine; - Va tada ateis JAV eilė - nes jų kapitalistinis dominavimas niekam nepatinka. Patys muša, patys rėkia. Jie turi vidinių struktūrinių problemų, kurios išryškės iš karto, kai išnyks užsienio priešai; - Fašizmas irgi veikia tik tuomet, kai yra užsienio priešas. Jam išnykus, jie pradeda pjautis tarpusavyje (Italija puikiausias to pavyzdys) - - JAV yra moderni demokratiška fašistinė organizacija. "Amerika first" - tai Trumpo šaukinys, kuris atspindi tai, ką dauguma bijo pasakyti; - Jeigu Trumpas bus išrinktas į valdžią, jis paskatins šiuos procesus dar iki tol kol nebeliks užsienio priešų, tad galimai JAV išvengs ir kolapso. Jeigu jie atidės šį ciklą, kolapsas garantuotas; P.s. kokia demokratija JAV jeigu jie tiesiog bando politiškai sunaikinti nepatikusį konkurentą. Tai tas pats kaip atidėti problemą vėlesniam lakotarpiui; - JAV vykdo Izraelyje patikrintą politiką - "žolę reikia pjauti reguliariai", t.y. visus nepatinkančius reguliariai sunaikinti. Tai nesprendžia problemos, o tik ją gilina.
Benediktas 2023-06-11 14:44
Teiseju, komandos skyrimas, turima itaka, pinigai, pažintys, ryšiai su KGB, Rusijos informacinė pagalba - nėra tik socialinė veikla. Kad prezidentas nieko nekeičia, gali pasirodyti tada,kai dirba koja kojon su visom institucijom Amerikos interesams ir dar žiūri globaliai. Tada prezidentas neišsiskiria iš visos masės, atrodo,kad daro viską, ką jam pasako. Bet, kai daug ką daro priešingai nei reikėtų, tada sukelia didelę sumaištį - pirmiausia Geopolitikoje - kas ir yra Trumpo "nuopelnas".
vanduo4 2023-06-11 17:40
- O Trump'as yra asmenybė, labai ekscentriška, įneša sumaišties žmonių galvose, diegia savo pažiūras į socialinį gyvenimą - va čia yra tikroji jo įtaka valstybėje. Jis sugebėjo supriešinti visuomenę, nes jo pasaulėžiūra neatitinka realybės - pacifizmas valdo, o tai yra kapitalizmo mirties pradžia. - Trumpas yra tas, kuris dar galėtų išgelbėti kapitalizmą, priešingu atveju JAV transformuosis į kažką kitą arba jų imperija žlugs. - Rusijos transformacija kvepia žlugimu. Kinijos transformacija lygiagreti Rusiškai, nes grįsta galios plėtra ir resursų paieška išorėje (eksportas), kai pati tauta vergauja (vidaus rinka). Jų politika neturi ateities - konfliktas neišvengiamas.
Benediktas 2023-06-11 18:56
Donald Trump appointed three Supreme Court justices during his term: Neil Gorsuch, Brett Kavanaugh, and Amy Coney Barrett. The decision of who to nominate to the Supreme Court was up to Trump. He made his decisions based on a variety of factors, including the nominee's qualifications, their judicial philosophy, and their ability to win confirmation in the Senate. Donald Trump leaves the White House having appointed more than 200 judges to the federal bench, including nearly as many powerful federal appeals court judges in four years as Barack Obama appointed in eight. Donald Trump picks son-in-law Jared Kushner as his senior adviser https://www.theguardian.com/us-news/201 ... nald-trump
vanduo4 2023-06-11 19:59
- Turėtum išmokti užduoti sau klausimą: "kuri vieša informacija skirta masėms, o kuri yra tikra". P.s. JAV nepralaimėjo karo afganistane, jie išvedė armiją nes žinojo jog Rusija planuoja spec. operaciją Ukrainoje. Todėl JAV nenorėjo dar vieno karinio fronto - resursų taupymas. .
Benediktas 2023-06-11 20:06
Tai vienas ir nekeistų, o susistatytų savo komandą, o respublikonai beveik visi jo bijo arba palaiko. Pasakys kad geri santykiai su Kinija yra prioritetas ir taikos regione užtikrinimas, atiduodant Rusijai Krymą, nutraukiant paramą Ukrainai - ir tai bus radikalus geopolitikos pasikeitimas. Ir po jo kadencijų garantuotas karas Europoje su Rusija o paskui arba tuo pačiu metu ir su Kinija,nes tie atsistatys ir pasiruoš. Vienybe su ES subyrės vėl Trumpui būnant, o Ukraina bus vos gyva. Čia žinoma pesimistinis scenarijus, bet realus.
vanduo4 2023-06-11 21:54
O kas dabar Ukrainoje? Ne karas? Prie ko čia karas su Kinija? Kuo jis grįstas? JAV turi karinį susitarima su Taiwanu, o ką turi EU? Iš kur pas tave tokios mintys? O šiaip tu pyzdavojiesi ar rimtai kalbi?
Benediktas 2023-06-11 22:12
Per 4 metus ir buvo pakeista šiek tiek geopolitika JAV, kol buvo Trumpas. Man jau viskas aišku su Trumpu. Tik Baidenui atėjus, vėl prasidėjo normalus Amerikos bendradarbiavimas su ES,su kitomis šalimis tiek ekonomiškai, tiek politiškai. Kvietimas riaušėms į kapitolijų, slaptų dokumentų parsitempimas į namus, kuriuose buvo info apie strateginius kariuomenes pajegumus ir t.t. Kas gali paneikti, kad nepasikvietė kokios "valytojos" iš KGB kad jam tvarkytų namus su tais dokumentais. Suskalde visuomene, vos ne iki pilietinio karo - per 4 metus. Priespastate valstybines institucijas, ziniasklaida pries puse piliecių savo kalbomis - tam jam uztenka vienos galios - liežuvio. Kaip jis griežtai pasisakė dėl Sirijos, jei išvedė karius iš Sirijos ir paliko Putiną su Asadu ten viešpatauti. Ukrainoje karas. Bet Ukrainą atidavus Rusijai arba dalį Ukrianos žemių - lauktų katastrofa dar didesnė ateityje. Ar čia sunku suprasti, kur viskas nueitų?
vanduo4 2023-06-12 00:14
Akivaizdu kad visi bijo Trumpo - jo atviros nuomonės be vyniojimo į vatą. Visi taip priprato prie pacifizmo, teisių be pareigų, kad betkoks griežtesnis pasisakymas lyginamas su fašizmu. Trumpo politinė kampanija netgi buvo lyginama su fašizmo atėjimu į valdžią. - Žodžiu - kapitalizmas JAV miršta, o tai sąlygoja neišvengiamą politinę transformaciją. Jie kūrė fašizmo nekenčiančią visuomenę, kol galiausiai sukūrė vos ne komunizmą. JAV virsta komunizmu, o Rytai siekia Kapitalizmo, t.y. to ko labiausiai jiems trūksta. Bet sutinku, Trump'as grynasis kapitalistas, per stipriai sukaupė valdžią į savo rankas, pasiuntė žmonės užpulti Kapitolijų (mirė žmonės). Tai rodo jo negebėjimą sustoti, pralaimėti, ribų nejautimą. Būtent tai visuomenėje ir paskatino komunistinių idėjų atsiradimą. - Va jeigu jis būtų pripažinęs Biden'o pergalę, o vėliau mandagiai dalinęs patarimus ekonomikos klausimais, jis būtų pelnęs autoritetą net tarp tų, kurie jo nekenčia. Nežinau koks ten jų planas, bet man atrodo jog visi tie teismai Trumpui yra tik šou masėms. - Fašizmas yra kraštutinis žmogaus identitetas. Bet jie taip jo bijo, kad sunaikindami jį jie sunaikino Ameriką. - Galėčiau lažintis, kad JAV gyvuos tik tol kol bus išorės priešų, o tada bus visiška griūtis. Pažiūrėk filmą kur įdėjau - suprasi apie ką kalbu. Tai apie Fašizmą italijoje.
donatasv 2023-06-12 00:20
Nebūtinai tragiškas scenarijus susitarus. Šis rusijos karas nužudė labai daug ilgą laiką nusistovėjusių baubų. Antrą armiją turi rusija, Merkel vygdyta politika, krūvą raudonų linijų peržengė tiesiog baimės žvelgiant į Rusiją tirpsta akyse. Bet HE susprogdinimas yra ruso atsakas į visas tas raudonas linijas, kitais žodžiais tariant ženkit toliau pamatysit baisiau. Visi kaip avinai tikisi, kad rusija sulauks vokiečių scenarijaus po 2 pasaulinio... Bet niekas net nesiruošia kišt kojos į rusijos teritoriją, kad ją nuginkluot... Kur logika laukt to? Tarsis zelenskis ir niekur nedings ateis iki krymo nes tai svarbiausias taškas su visomis likusiomis raudonomis linijomis rusijai ir tada pradės tartis. Jei susitars pasilieka kryma rusija, o Ukraina į nato, tai bus didžiausia pergalė ką Ukraina pasieks. Kitu atveju sėdės Rusijos įtakoje ir bijos pakrutėt nes nenuginkluotas rusas vėl gali užpulti bet kada...
Benediktas 2023-06-12 10:00
Sėkmės galvojant, kad su Putinu reikia susitart. Čia kaip pirštą nusidegint ir vėl kišt po sekundės. Reikia Ukrainai išmest Rusijos kariuomenę - to patys ukrainiečiai nori - tada- taip, sutinku, galima tartis.
immortallt 2023-06-12 10:41
Trumpo nuomonė be vyniojimo į vatą Prajuokino ir didžiausia nesąmonė pasakyta. Trumpo nuomonė paprasta ir panaši kaip mūsų sėdimento - kas įtiks didžiausioms masėms. Trump'ui tiesiog suteikiama per daug garbės. Jo turtai sunešti iš nusikalstamos veiklos paveldėtų pinigų. Jis pats kapitalą toliau didino neaiškiomis schemomis, kur akivaizdžiai matoma korupcija. Jo aplinkoje nuolat sukasi nusikalstamo pasaulio atstovai. Prieš laimėtus prezidento rinkimus prisimenu ieškojau informacijos apie sumokėtus mokesčius jo, tai kad jis pelno mokesčio dešimtmečiais nemokėjo. Išvada toliau nesigilinant, arba bankrutuoja, arba slepia mokesčius. Vėliau pasidomėjus, yra antrasis sumėžtas su korupcija, kai pvz. gauna viešbučiui statyti išimtines sąlygas nemokėti pelno mokesčio mieste 50 metų. Tokių sąlygų niekas kitas nebūna gavęs nei iki jo, nei po jo, nei miestui būna prasmė tą daryti, nes nieko išskirtinio jis miestui nepasiūlo, tik likimą be pajamų.
vanduo4 2023-06-12 20:15