„Jo įtaka yra kolosali.“ Skelbiamas vienintelis žmogus, kuris valdo Rusijos kariuomenę  ()

„Jis pasiuntė prezidentą tiesiai susirinkime.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-19 „Jo įtaka yra kolosali.“ Skelbiamas vienintelis žmogus, kuris valdo Rusijos kariuomenę  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ginkluotųjų pajėgų Generalinio štabo viršininkas generolas Valerijus Gerasimovas preliminariai nušalintas nuo vadovavimo vadinamajai „specialiajai operacijai“.

Šia informacija „YouTube“ pasidalijo Rusijos politikas ir savivaldybės deputatas Dmitrijus Černyševskis, remdamasis Kremliui artimais šaltiniais.

Putinas davė įsakymą pereiti į puolimą, Gerasimovas atsisakė, pasiųsdamas prezidentą tiesiai  susirinkime... Putinas suprato, kad jį išdavė, kad kitame žingsnyje Gerasimovas gali tiesiog atidaryti frontą arba pabandyti ką nors kita, ir nusprendė kuo greičiau nustumti jį nuo realios valdžios. Taip man sakė žmonės, artimi vidiniams Kremliui sluoksniams. Sunku pasakyti, kiek tai tiesa, bet tai puikiai atitinka to, kas vyksta, logiką“, - sakė Černyševskis.

Jis patikslino, kad Gerasimovas iš tikrųjų niekur nepasitraukė. Jis išlaiko įtaką Rusijos kariuomenei, o tai labai pavojinga diktatoriui V. Putinui.

„Jis vis dar turi visus įtakos svertus kariuomenei, ir jo įtaka yra kolosali. Iš tikrųjų kariuomenei vadovauja ne Šoigu, kuris, kaip visi seniai žino, yra kartoninis maršalas ir visiškas kvailys... Iš tikrųjų kariuomenei vadovauja Gerasimovas. Tai, kad jis nebuvo nei suimtas, nei atleistas, o tik nušalintas nuo pareigų, sudaro puikias galimybes jam veikti „užkulisiuose“, - sakė politikas.

 

Jis neatmeta galimybės, kad Gerasimovas gali būti susijęs su antiputinišku sąmokslu, kuris įgauna vis didesnį pagreitį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(2)
(43)

Komentarai ()