„Ten didžiuliai rezervai!“ „WarGonzo“ praneša apie rusų pabėgimą su užrašu „Karšta!“  ()

Rusijos armija Zaporižios fronte traukiasi iš Piatichatkos: Ukrainos ginkluotosios pajėgos ruošiasi proveržiui į Vasilyvką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos „Telegram“ kanalai praneša apie Rusijos armijos traukimąsi iš Piatichatkos kaimo, o Ukrainos ginkluotosios pajėgos plečia placdarmą Zaporižios fronto sektoriuje.

Rusijos karo propagandistai skambina pavojaus varpais ir praneša, kad RF ginkluotosios pajėgos visiškai pasitraukė iš Piatichatkos gyvenvietės.

Apie tai praneša vienas didžiausių karo tema rašančių Rusijos „Telegram“ kanalų „WarGonzo“. Jis praneša apie rusų pabėgimą su užrašu „Karšta!“

Anot jo, Ukrainos ginkluotosios pajėgos Piatichatkos prieigose yra sutelkusios didelius rezervus – pėstininkus ir sunkiąją šarvuotąją techniką.

„Kada jie panaudos rezervus, yra laiko klausimas“, – sakoma pranešime.

 

Rusai mano, kad netrukus Ukrainos kariuomenė suduos dar vieną didžiulį smūgį viename iš Rusijos gynybos flangų, kad išplėstų savo atramą, o po to pradės veržtis link Vasilyvkos kaimo.

Karo nusikaltėlis Igoris Girkinas jau kiek anksčiau skelbė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos perėmė Piatichatkos kaimo kontrolę, o tai kelia grėsmę Vasilyvkos puolimui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(0)
(53)

Komentarai ()

Susijusios žymos: