„Viskas kabo ant plauko. Žlugs ne tik frontas. Subyrės purve, mėšle, kraujyje iki ausų.“  ()

Rusijos čekistas ir karo nusikaltėlis Igoris Girkinas (Strelkovas) vėl ėmė kalbėti apie būsimą karinį Rusijos Federacijos pralaimėjimą kare su Ukraina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jis tiki, kad Ukrainos kontrpuolimo sėkmė pradės destruktyvius procesus Rusijoje.

Šį pareiškimą jis paskelbė savo įprastiniame pranešime, praneša „Dialog.UA“.

I. Strelkovas patikino, kad nepritaria Kremliaus optimizmui dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo. Anot jo, ukrainiečiai dar nepradėjo naudoti savo pagrindinių rezervų. Tai reiškia, kad pagrindinis mūšis dar tik prasidės. I. Strelkovas tiki, kad viskas paaiškės iki šio mėnesio pabaigos.

„Visa tai kabo ant plonyčio plauko. Ir tas plaukas vadinamas „fronto linija“. Jei priešas ją pralauš, viskas žlugs. Gali žlugti ne tik fronto linija, gali žlugti visas mūsų valstybingumas, visa valdžios vertikalė! Visas tas stabilumas, kai žmonės fronte iki ausų murkdomi purve, šūduose, kraujyje iki ausų, o gale už 200 kilometrų viskas normalu: alus, šventės, prezentacijos ir Sankt Peterburgo ekonomikos forumas... kur jie demonstruoja, kad nori kuo greičiau ir bet kokia kaina sudaryti taiką dėl visos tos „SVO“, - pareiškė Strelkovas.

 

Jis įsitikinęs, kad dabartinė situacija virs ne tik Rusijos pralaimėjimu, bet ir vidinio nestabilumo laikotarpiu su „nenuspėjamomis pasekmėmis“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(127)
(2)
(125)

Komentarai ()

Susijusios žymos: