Turistą iš Rusijos ištiko šokas. „Tai pažeminimas. Jie taiko mums ypatingą tarifą“  (1)

Sukrėstas rusų turistas pasakojo, kaip Turkijoje jį pažemino taksistas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos turistus ir toliau „skriaudžia“ Turkijoje. Vienas iš keliautojų, atskridęs į Stambulą iš Rusijos Federacijos, išklausė taksisto, ką jis mano apie rusus, ir galiausiai už tai sumokėjo dvigubai daugiau, nei turėjo.

Vairuotojas „gerai nulupo“ iš ruso ir dar pagrasino policija, jei šis atsisakys mokėti už paslaugą. Šoko ištiktas turistas tyliai sumokėjo išpūstą sumą ir nubėgo skųstis savo bendrapiliečiams į turistų forumą, rašo obozrevatel.com.

Rusas nusprendė važiuoti taksi, tikėdamasis sumokėti ne daugiau nei tūkstantį rublių, tačiau pakeliui sąskaita už kelionę smarkiai padidėjo, nes neapgalvotai turistui išdavė savo gimimo vietą. Taksistas nepasimetė ir privertė keleivį visą kelią klausytis, kad Rusijos žmonės yra „baisūs nežmonės“. Pasipiktinęs, bet tylus rusas nedrįso prabilti iki pat kelionės pabaigos.

 

„Kai sužinojo, kad atvykau iš Rusijos, jo veido išraiška pasikeitė ir jis pradėjo skaityti paskaitą apie tai, kokie mes baisūs monstrai“, – skundėsi genocidą Ukrainoje vykdančios šalies pilietis.

Galiausiai vairuotojas nusprendė dar kartą pažeminti rusą. Taksistas jam pateikė 600 Turkijos lirų sąskaitą, nors skaitiklis rodė maždaug 260 Turkijos lirų sumą. Paklaustas, iš kur toks skirtumas, turkas atsakė, kad rusams taikomas ypatingas tarifas, o jei jis atsisakys mokėti, pagrasino iškviesti policiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(518)
(15)
(503)

Komentarai (1)