Mūsų galaktika turtinga Žemės tipo egzoplanetomis? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anzuolas 2010-08-02 10:29
Ta NASA pastoviai ka nors slepia nuo visuomenes. Manau, gyvybes pozymiu apstu, tik viskas slepiama, slepiama... Su visais tais Menuliais tas pats buvo.
okta 2010-08-02 11:24
Įdomus straipsnis, tikrai. Autoriui: pradėkite naudoti kokias nors programėles parodančias klaidas tekste. Jos akis bado.
nikis 2010-08-02 11:42
Na, tikrai samokslo teorijos plinta. Jau galima spręst iš 1 komentaro ;D Šiaip straipsinis įdomus, ir iš vienos pusės duomenų, ir aptartas pranešimas. Aišku, kol niekas nepatvirtinta, belieka spėliot, nereikia per anksti šokinėt į išvadas ar pult kažkuo tikėt, ar netikėt, ar kury sąmokslus. Žema, nieko apie tai nežinant kažką teigt ;] Dėl klaidų - manau naudoja kažką, pirmą į word'ą kokį įmeta, paskui čia, bet vistiek lieka tam tikros klaidos(bent jau aš pastebiu, kad tik tos, kur žodis nepraranda prasmės ir jo nevingiuoja tiesiog tos programos). Pvz - "Ar toks paaiškinimas tiks sąmokslo teorijų mėgėjas – pamatysime netolimoje ateityje. " Mėgėjas >> mėgėjams >> praleista raidė, bet abu žodžiai taisyklingi, tad tokios klaidos lieka net naudojant programas, jas rast galima dažniausiai tik atidžiai skaitant(kai pats savo tekstą taisai, nes žinai kas turi būt parašyta ir dažnai tik akim permetęs matai tą žodį kuris turėtų būt, o ne klaidą ;] )
ligonis 2010-08-02 12:50
pilnai sutinku, ir isivaizduok kokie nevykeliai turejo but NASA inzinieriai, jei taip stengdamiesi viska slept 1969 netycia padare tranliacijas is menulio tiesiogiai rodomas per televizoriu. kaip jie stengesi nuslept sprogimus savo kosminiuose laivuose... (zinoma cia juokavau) viskas ka jie gali slept, tai yra nepatikrinta informacija. kaip sake tas profesorius "cia yra tik kandidatai"(apie ta savo grafika). jis nepatvirtino, tik dave pradine informacija. ir isvis problemu jiem kiltu, jei jie aktyviai stengtusi paneigt givybes kitose planetose buvima - tuo atveju galetu tiesiog nesiusti savo zondu visur, ir liepti tiketi tuo ka sako(nesusilaikiau ).
Anzuolas 2010-08-02 15:34
Tai pala, o kodel tada NASA nutrauke tiesiogines transliacijas ir Zemes orbitos? Ten ufologai rasdavo neblogos informacijeles ir labai keistu kadru (visokie neiprastomis trajektorijomis judantys sviesuliai ir pan.)? Del Menulio tiesiogines transliacijos as neneigiu. Tik ten rodomi vaizdai buvo tokios prastos kokybes, kad ten galejo ir kiema parodyti, vis tiek niekas nebutu suprates. As neneigiu, kad JAV laipinosi Menulyje, bet kad visko, ka jie ten mate, tikrai nepaviesino.
kionig 2010-08-02 15:48
Nieko ypatingo is tu egzoplanetu. Galejo daugiau apie superzemes papasokoti, kur ten jau beveik idealios salygos gyvybei.
mygatukas 2010-08-02 16:13
Labai atsiprašau, bet neištvėriau. Anžuolai ----------> http://www.technologijos.lt/diskusijos/ ... hp?t=13775
Anzuolas 2010-08-02 18:09
mygatukas, čia jau persistengta. Bet galite ironizuoti. Vis tiek patys gi nujaučiate, kad NASA daug ką slepia.
rokazaz 2010-08-02 19:27
Idomu, kada sulauksime kazkokio konkretaus konkretumo
IbX 2010-08-04 00:50
cia ir taip aishku kak NASA daug ka slepia ir pacios vyriausybes daug ka nuo musu slepia . Cia gan senokai jau buvo straipsnis , kad cassini ners i titano (saturno palydovo) atmosfera ir iki shiol jokiu zyniu ar ish tiesu pateko i ta atmosfera ar ne ir ka ten rado ner
kionig 2010-08-05 03:30
Blyn baikit issigalvot nesamoniu. Nieks nieko neslepia. Misija pradeta 1997 metais. Ir siaip ne pats Cassini nere i Titano atmosfera, o Hiuigenso robotas. NASA jau gavo duomenis 2005, kadangi tiek laiko jiem uztruko pasinaudoti Saturno gravitacine jega ir nuskrieti iki Titano, ten isiterpti tarp tu gretimu ziedu. Toliau jau jie turejo problemu su siustuvais, bet NASA pasistenge ir isprende. Va paziurek video, aj cia konkrenciai nekalbama apie keliavima, bet uzteks susiprast, kad nieks nieko neslepia. O jei ir slepia tai net patys jie neturi jokio supratimo apie tai, ka slepia. http://www.youtube.com/watch?v=MwikN8T06FM
Matjo 2010-08-05 06:10
to kionig Tu galvoji, kad Nasa absoliučiai nieko neslepia? Aš pats sąmoningai jų vietoj visko iki galo nesakyčiau. Mus pasiekia tik maželytė dalelė, ką jie žino. Išviso gyvenimas yra painus, nors kiek žmogus stengsies pažinti kitų gyvenimus, darbus, užsiėmimus, labiau valstybinius reikalus, šiuo atveju Nasa( juk ją remia valstybė ), tuo pats suprasi, kad iki galo nieko neišsiaiškinsi. Jei dirbtume Nasa, tai gal ir priartėtume prie grynos tiesos, o ne prie jų redaguotų tekstų, peržiūrėtų fotografijų, kurios skirtus publikai. Kodėl gimsta sąmokslo teorijos,mano manymu, dėl neaiškumo, nesusikalbėjimo, nesusipratimo. Jei žmogui būtų leista pačiam viską pajausti ir pamatyti, tokių teorijų skaičius tikrai sumažėtų. Bet kita medalio pusė, įstaiga atvėrusi kelią žmonėms netektų pranašumo, prieš kitas įstaigas, gal net valstybes, ta sumauta konkurencija. Čia yra mano nuomonė, peace ;D
macchiato 2010-08-05 18:59
*Atsiprašau* Bliacha mūcha. Galėjau gimti ~400-500 metų vėliau. Tada galbūt atsirastų galimybė ir nuskristi į egzoplanetą, jei žemė nebūtų sunaikinta, ar paveikta katastrofų. Šiaip norėjau paklausti.. ką tavo manymu su darbuotojais padaro, kai jie nebegali dirbti , ar nori išeiti? Vietoj pakasa, kad neišduotų tos visos kitos pusės mums nežinomos? Tikrai jie visko neatskleidžia, bet nereikia to perdėti.
immortallt 2010-08-05 19:51
Kuri imone viska atskleidzia ? JOKIA Tai yra pirma, neidomu. Antra, sudetinga. Trecia, papildomas darbas reikalingas, kad paruosti pranesima spaudai. Trecia, pirminiai duomenys sukelia neturinciu ka veikti panikos bangas...
Matjo 2010-08-06 09:34
Na nieko nepadaro tiem darbuotuojams, gal ir padaro, ka mes zinom, bet buve astronautai menulyje, kazka ten sneka apie NSO
kionig 2010-08-07 03:15
O ka ji galetu tokio jau slepti ? Realiausias variantas ka gali slepti, tai sekso skandala kosmose. Daugiau visa kita tera menkniekiai tos visos uolienu foto. Ir ka tu jose pamatysi ? kad milijonai kvadratiniu metru yra padengti akmenimis ir gruntu, krateriai ir t.t ? Yra sudarytas menulio atlasas tai imk ir ziurek jei jau taip nori... Tai kas, kad NASA remia is valstybes biudzeto. O tai ne koks FTB yra vienas is remeju. Idomu ka tu laikai ta grynaja tiesa ? Jei tu pilkajai masei numesi vien tik foto, tada galvoji kiekvienas supras ka ten reiskia jos ? Ar kiekvienas sugebes isnagrineti ? Ir tikriausiai pasakis booooring... Jei nori visa pajusti, turi isivaizduoti kiek zmones ten ideda darbo, kiek energijos tam sunaudoja, t.y ten darbai vyksta 10-15 metu, ir tik poto ateina isbandymo metas. Inzinieriams irgi reikia nervu pasigadinti, jei kyla mintys, o kas jeigu nepasiseks ir visas darbas nueis suniui ant uodegos. Del to patyrimo savo kailiu, tai nelabai matau dideliu noru pradeti krimsti rimtus mokslus, o ne skleisti samokslas teorijas, kad vis kazkur slypi vienaragiai po akmeniu ar balti nykstukai uz kampo. Cia jau tas masiniu konspiraciju skleidimas pasidare daugeliui paranoja, kaip ir tau. Visur tas NSO, kur tik bepaziuresi.. Gal laikas kazkaip susimastyti pries rasant nesamones ? Didysis ateivio pjaustymas buvo labai gera padielka, kuria sukure tas pats zmogus, be uzsimantis skulpturu ir kino efektu kurimu, tuo paciu ir pats nusifilmavo, o kiek pasaulyje ir isdurtu, kurie tiki tokiomis nesamonemis. Aisku visada galima isivaizduoti rozini vienaragi ir visus isvadinti slapukautojais. Tokie zmonems yra vieta zinai kur ?
Metanabol 2010-08-13 09:39