Senovės jūrininkai daugiausiai maitinosi alyvuogėmis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Donatas1 2010-08-14 12:08
Manau jie jas valgė ne vienas, nes vienos alyvugės per aštrios.
Nerkashis 2010-08-14 16:03
Koks "žalių" alyvuogių skonis?
Evaldas 2010-08-14 19:45
As esu ragaves ju, bet lygtais tik uzkoncervuotu ar kaip jas ten pagamina, tiksliai nezinau. Bet skonis is tikro nepatiko man.
kionig 2010-08-14 20:02
Tos konservuotos tai beskones kazkokios bent jau man
Nerkashis 2010-08-14 20:07
Tai vat ir įdomu koks skonis tų - ką tik nuskintų.
Jobke 2010-08-14 21:18
Na viena laida rode, kad tos konservuotos alyvos is tikruju yra net ne alyvos, bet rode rusu kalba, kurios as nemoku, na ir siaip nedomina mane jos.
immortallt 2010-08-14 22:50
Alyvuoges kurias perkat cia yra sudas paskutinis. Jei nori geru - uz kilograma 60-100LT. Geros alyvuoges, tai sviezios pirktos/skanautos prie vidurzemio juros. Taip jos turi savo keista skoni, pakankamai stipru, bet prie jo reikia iprasti. Cia kaip ir su kava, vargei ar rasi bent viena kuriam kava is pirmo karto ir patiko.
dovydas27 2010-08-16 20:05
Manau tais laikais buvo pilna alyvuoju ir jas naudojo vietoj raugintu kopustu, nes jureiviai daznai sirgo skrobulu ar kaip ten
osmanas 2010-08-18 17:52
"Alyvuogės tikriausiai buvo dalis įgulos maisto atsargų" - Tikriausiai... O gal mito svogūnais? - jūreivių desertu...