Gravitacijos poveikis imituojamas elektriniu smegenų stimuliatoriumi

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mobilunkas 2010-08-31 16:39
padarytu TKS besisukancia kaip centrifuga, tai nereiktu pergyvent del gravitacijos. o jei skraidysim su saules burem, tai bures gales ir taip sukelt nedideli pagreiti, tuo paciu ir svori. o be saules buriu, tai marsas kaip ir paskutine stotele kur sugebetume nuskrist, kol neisradom nauju gamtos desniu
ps_tech 2010-08-31 18:16
Butu idomu paziuret kaip suktusi TKS kaip centrifuga, gal puse varzteliu atsisuktu. O jei rimtai tai yra begales priezasciu del ko to padaryti negalima. Kosminiai laivai prie tokiu greiciu sukanciosios TKS niekaip neprisitvirtins, plius kuro sukimuisi reiketu laaabai daug, na jei kosmose butu degaline tai gal ir nieko ir visa kita del ko TKS nebus niekada centrifuga.
ligonis 2010-08-31 18:50
na tavo argumentai nemanau, kad teisingi kodel negali but besisukanti TKS. kuro kosmose - daugeu nei reikia(nera atmosferos saules spinduliam susilpnint) galima padaryt centrini kolidoriu kuris butu stacionarus ir prie jo svartuotusi laivai. galima ir nedaryt stacionaraus kolidoriaus, galima daryt apvalias "duris", galima pries svartuojantis isukt laiva iki tokio pat greicio - su kompiuteriu pagalba nerbutu sunku valdyt. kita vertus patvarios medziagos kurios sugebetu atlaikyt apkrovas ir patikimumu patenkint zmones kurie finansuoja tokius projektus - nera pigios, bei ju kiekis butu milziniskas, milziniskas kiekis - daug svorio. su siuolaikinem varikliu technologijom niekas nesiryztu finansuot tokios mases pakelimo i orbita.
punktyras 2010-08-31 19:03
2 mobilunkas Saulės vėjo sukeliamas pagreitis yra labai mažas, lyginant su Žemės traukos sukeliamu, tad nekompensuotų traukos nebuvimo. Dėsniai atrandami, o ne išrandami 2 ps_tech Padaryti besisukančią TKS sunku, nes norint padaryti pakankamai didelę dirbtinę trauką, ji turėtų suktis gana greitai ir visą konstrukciją veiktų labai nemenkos jėgos. Bet kartą pradėjus jai suktis, sukimosi palaikymui energijos nebereikia. Žemės sukimuisi energijos juk nereikia.
mobilunkas 2010-08-31 19:08
kaip varikly yra statorius ir rotorius taip puse TKS paverti rotorium kuris sukasi, o kita dalis stabili ir gaudo saules spindulius, laivai svartuojas, kuo toliau nuo apskritimo centro tuo svoris butu didesnis, o per apskritimo centra galima butu list i stabilia TKS dali. energijos tereikia isukimui, na ir dar vos vos sukimosi palaikymui, jei kosmonautai ne ta kryptim pradetu begt ratu rotoriuje )). juk nebutinai zemes svori pasiekt, uztektu gal ir trecdalio. o kokios jau ten apkrovos kosmose- tik trintis, na dar sandarumo reikia
punktyras 2010-09-02 19:52
Apkrovos didelės - juk ne tik astronautai įgyja svorį, o ir visa konstrukcija.