10 baisiausių epidemijų žmonijos istorijoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

zeitgeist 2010-11-26 09:11
1-0 Amerikos naudai Aplamai tai nera geru dedziu vakaruose ar rytuose. Jeigu Jau norit buti "Demokratines" valstybes pilieciai , tai manau reiktu gerbti visu zmoniu nuomones, kad ir kaip Ji nepriimtina butu Paciam. O svaidytis zodziais "Sužaloto intelekto vergai" moka kiekvienas, bet tai neparodo auksta intelekta. Pyktis - gimdo agresiją.
lightfire 2010-11-26 14:11
ne. To ir nesiekiama. Kritika bei pašaipomis paprastai norima pasijuokti iš tokių kaip tu. Bet kadangi tokie, kaip tu, to nelabai supranti - visiems mums likusiems dar smagiau, kai intelekto nesužalotieji mėgina vapėti apie demokratines teises, patys jų nesuvokdami Tad galima svaigti apie Amerikas ir pan, bet grįžtant prie temos, galėčiau tik pridurti, kad žmonių tamsumas yra bene vienintelė didelė neišnaikinta žmonijos epidemija, kurios protrūkių rezultatus pamatome rinkimuose arba zeitgeistų ir pan veikėjų pranešimuose.
Sarunas 2010-11-26 17:25
Ar man tik atrodo, kad tu savo komentarą pats prieš save panaudojai? Kiesza tik pasakė, kad Amerikoje daugelis žmonių turi psichologinių problemų. Nieko nepasakė apie sovietizmą ir t.t. O tu iškart žmogų išvadini homosovieticus. Pats juk pasakei, kad negalima žmogaus priskirti prie Rusiją prijaučiančių asmenų, vien todėl, kad jis neigiamai žiūri į JAV pusę.
lightfire 2010-11-26 20:40
^^^ Paskaityk daugiau šio veikėjo komentarų ir suprasi apie ką aš čia, minėdamas jo onanistinį prieraišumą Rusijai