„Yra ir svarbesnių problemų!“ Rusai šokiruoti. Juos paliko ant ledo (Video)  ()

Rusijos Orenburgo, Kurgano, Tomsko, Tiumenės ir Kemerovo sričių miestai skęsta, bet Rusijos propagandistai atsisako apie tai kalbėti. Solovjovas paaiškino, kad yra svarbesnių temų.



© Ekrano nuotrauka

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propagandistas Vladimiras Solovjovas bando rusams paaiškinti, kad negali nuolat kalbėti apie savo pačių problemas, nes yra ir svarbesnių „epochą formuojančių įvykių“.

Užtvindytų Rusijos vietovių gyventojai skundžiasi, kad juos valstybė tiesiog apleido. Vietos valdžia nesirūpina,  Maskva irgi ne. Potvyniai iš tikrųjų yra milžiniški, bet net sensacijas medžiojantys rusų propagandistai nesirūpina Rusijos problemomis. Pagrindinis Kremliaus ruporas Vladimiras Solovjovas savo laidose negali apkalbėti potvynio Rusijos miestuose.

[Vokietija!] Už mažiausias kainas puikios kokybės „KKmoon“ lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams
2123 1

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 532nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

„Meteorologinių stebėjimų istorijoje neregėtas apokaliptinis reiškinys – baisus potvynis, kenčia žmonės. Šalis mato žmonių skausmą ir stengiasi padėti. Tai, žinoma, svarbu. Tačiau tai nereiškia, kad visose programose turėtume kalbėti tik apie tai. Negalime nekelti rimtesnių dalykų ir pokyčių, susijusių su epochiniais įvykiais“, – sakė propagandistas.

 

Matyt, Solovjovui Rusijos miestų užtvindymas nėra toks įvykis, apie kurį reikėtų daug kalbėti. Tai tiesiog nėra svarbu visai Rusijai. „Turime visą parą stebėti situaciją, kuri turi įtakos kiekvieno iš mūsų ir visos žmonijos gyvenimui“, – sakė Solovjovas.

Tų tvinstančių Rusijos miestų problema yra tai, kad jie yra toliau nuo Maskvos ir Sankt Peterburgo. Tų gyvenviečių žmonių balsai negirdimi.

(63)
(0)
(63)

Komentarai ()