Paukščių homoseksualumą skatina gyvsidabris?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

nazijew 2010-12-07 14:39
stebiuosi kaip išviso toks tyrimas pasiekė viešumą
alkaponas 2010-12-07 15:12
o zmoniu homo..... lemia ishsigimimai
Auris 2010-12-07 15:31
Strong_Bad 2010-12-07 17:23
O zmogus ne gyvunas? Jam negalioja gamtos desniai? Nemanau, kad cia koks issigimimas ar ka, tegu birbinasi tie pauksciai Galvoju, kad po sitokio tyrimo, neilgai trukus isnirs koks kitoks DIDZIULIS TYRIMAS ir straipsnis apie gyvsidabri baisininka. Ir taip i kova pakils visas frontas antiseksualistu pries aplinkos tarsa gyvsidabriu. Zodziu dar viena baime kuria reik iskiepyt Tie homoseksualai pauksciai zalos niekam nedaro. Gi homoseksualumas neuzkreciamas ir, jei kam nuo to bus ramiau, palikuoniu homoseksualu nesuslauks. O jeigu ir apvaisintu patele homoseksualus pakstis tai visiskai nereiskia, kad palikuonys butu homoseksualai. As homoseksualumas palyginciau taip: Vieniem patinka sviesiaplaukes, kitiek tamsiaplaukes, vieniem labiau patinka krutine, kitiems uzpakaliukas. Tai gal priezastis kodel vieniem patinka vyrai, o kitiem moterys, irgi gali but tokia pat priezastis, ty, jokios konkrecios priezasties nera - tiesiog patinka. Bekit, apmetykit dabar tuos paukscius pagaliais Tegul istiria zmones. Kodel netiria kuo sskiriasi homoseksualus zmogus nuo "sveiko" (homoseksualumas paprastai prilyginamas ligai ar iskrypimui), nes pakolkas tik kovoja vieni su kitais. O kode pauksciai nesipesa? Zinoma didkusijos vel nukryps nuo temos apie paukscius, nes pavadinime perskaicius "homoseksual..." jau nebereikia strapsnio skaityt, o reik tik isreikst pasipiktinima ir nesvarbu i tema ar ne.
lape 2010-12-07 17:40
O gyvsidabris tai iš "taupiųjų" lempučių turbūt.
abcdjasd 2010-12-07 18:32
"Didesnę gyvsidabrio dozę gavę patinai kur kas mažiau demonstratyviai viliojo pateles, todėl šios juos paprastai ignoruodavo." Jei gyvūnas mažiau seksualiai aktyvus tai jis jau homoseksualus? Kažkaip elementariai kvaila atrodo. Gali būt kad gyvsidabris veikia testosteronų kiekį, bet kolkas niekas nesugebėjo įrodyt kad homoseksualumas priklauso nuo testosterono kiekio (nors pastoviai kasnors sumąsto pabandyt dar kartą). Vėlgi lietuviškas požiūris. Tyrimai daromi dešimtmečius, ir dar nerasta nei 1 skirtumo tarp homo ir hetero seksualų, neskaitant jų požiūrio ir juolabaiu nieko, kas leistu homoseksualumą laikyt liga ar iškrypimu. Turint galvoj kad homoseksualumas yra taip paplitęs tiek tarp žmonių, tiek tarp kitų gyvūnų, ir kad niekas nesugeba rast to šaknų, tokios diskusijos elementariai kvailos. Juolab niekam jie netrugdo, kuo greičiau pradėsim juos ignoruot, tuo greičiau dings jiem noras išsišokinėt...
Otto 2010-12-07 18:42
iš kitų.
batusia 2010-12-07 19:09
Neterškit gamtos, bo paukščiai išnyks
kionig 2010-12-07 19:27
Durni pauksciai nelestu to gysidabrio. O taupiosiose lemputese to gyvsidabrio tik tukstantosios miligramu.
Auris 2010-12-07 20:16
Kaip tu isivaizduoji ta reklama? Pilna visokiu jurgelevičiučiu gyvenimo budo laidose ir žurnaluose kaip jos gyvena su kuo miega ir t.t. ar tai ne reklama demonstruojantis koks aš kitoks? Jei tu turi omenyje gegužės men. eisena, tai visiškai jos prasmes nesupranti, jei manai kad tai kažkoks tuščias bandymas pasirodyti kad "va, aš kitoks". O su tuo, kad oponentai turi elgtis kaip ir visi ir neišsiskirti iš kitu, tai prajuokinai. Čia turėta omenyje išskirtinai homoseksualai. Pabandykit i tuos teiginius ideti kitus žodžius pvz. moteris arba juodaodis ir pamatysit kaip kvailai skamba, aišku čia tik tokiu atveju jeigu homoseksualizmo nelygini su nekrofiliija, pedofilija. Kaip manai, du vaikinai susikibe rankomis eina per gatve, tai reklama, noras išsiskirti iš kitu ar gal labiau noras buti kaip kiti?
qzar 2010-12-07 20:34
Tai jau yra automatiskai issiskirimas is visu nes tai nera normalus vaizdas kaip vyras ir moteris susikibe rankomis.Ivyko ta pati eisena ju ir kas nuo to pasikeite? Juos gal labiau megsta/priima kaip tokius iskirtinius zmones.Manau dar labiau suerzino visus zmones kurie palaiko tikras seimos vertybes .
koja 2010-12-07 20:38
Va va, jau kiek metų naudojam gyvsidabrinius termomtrus, o dar tos 'taupios' lemputės ir jau vilniaus centre gėjai vaikšto. Nenaudokit gyvsidabrinių, naudokit LED lemputes. 40 LT ir niekad neperdegs.
AirDog 2010-12-08 00:21
Normalų straipsnį http://www.nature.com/news/2010/101201/ ... 0.641.html "iškastravo" bulvarinis skaitalas Daily Telegraph (High-mercury diet turns male birds gay) ir The Telegraph (Birds becoming gay because of mercury). Iš vieno jų išvertę perspausdino Delfi (Kodėl paukščiai tampa gėjais) nurodydamas šaltinį Daily Telegraph, na, o galiausiai, iš mokslinio darbo į bulvarinį akibrokštą pavirtusį niekalą, dar patiuningavusios, paskelbia mūsų mėgstamos Technologijos(Paukščių homoseksualumą skatina gyvsidabris?) su nuoroda į Delfi - devintą vandenį nuo kisieliaus... Su tokiom metamorfozėm nuo Baltųjų ibių iki "Rudųjų nusų" nebetoli.
vaniLinas 2010-12-08 14:01
Norėtusi tikėti, jog technologijos.lt išsakys savo poziciją.