Nobelio premijos laureatas: DNR sugeba teleportuotis?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kikilis 2011-01-13 17:31
O taip. Nobelio premijos laureatai virsta homeopatais... Aišku, statistiškai visad įmanoma, kad net ir pats rimčiausias mokslininkas pareikš absoliučiausią nesąmonę. EDIT dėl šio mokslininko rimtumo- http://www.quackometer.net/blog/2009/10 ... r-for.html . Ir viskas pasidaro aišku.
Rukis 2011-01-13 18:10
O kaip tau tokia teorija: Vanduo ne tik geba išsaugoti informaciją, bet gali sugerti teigiamas ir neigiamas emocijas...
Sloth 2011-01-13 18:10
"" Kažkas truputi metų padaugino
kionig 2011-01-13 18:21
Čia hipotezė, o ne teorija. Aišku tie, kas tiki homeopatiją, tai čia jiem visokios teorijos šviečiasi. Pilna ginčų ta tema čia forume yra.
MindaugasV85 2011-01-13 18:27
Jeigu į viską žiūrėsim kaip į "energijos srautą"/bangą, tai jokios teleportacijos manęs nebestebina
Seip 2011-01-13 20:45
Laukiu kitu mokslininku grupiu bandymu rezultatu. Apie vandens "atminti" irgi kazka girdejau, tiesa ten buvo labiau pramoginio pobudzio laida, taigi i tai rimtai neziurejau.
Indigo89 2011-01-13 20:51
Tokiais pareiskimais be irodymu svaistytis gali tik nerimtas, siekiantis demesio, pseudomokslininkas. Jei jis butu is tikro kazka atrades butu palaukes, bet dabar tenorejo buti demesio centre.
faktas 2011-01-13 21:01
Šiaip tai vandens atmintis kaip ir įrodyta. Veikiant dejonizuotą vandenį skirtingų dažnių garsais, o po to paliekant kurį laiką be jokio pašalinio garso ir užšaldant, susidaro skirtingos struktūros kristalai. Nesu tikras, bet atrodo, kad kristalų struktūros priklausomybė nuo poveikio garso bangomis jau įrodyta. Gal kas apie tai skaitė giliau?
Seip 2011-01-13 21:05
Pamirsai paminet - nobelio lauriatas... Kai kurie "garbingi" mokslininkai, savo laiku panasiai atsilepdavo ir apie Einstain'a ... Nesuprantu, kas tau trugdo palaukt paneigimo? Atliks pakartotinius bandymus ir viskas bus aisku , be jokiu shamanu, burtininku ir kitu veikeju pastabu/komentaru. Jei tingi laukt, nieks netrugdo tau asmeniskai atlikti bandima ir paneigti rezultatus. Plius tave pagerbs, kai zmogu garsinanti Lietuvos varda...
Seip 2011-01-13 21:26
.
faktas 2011-01-13 21:35
Aš nežinau, kokios tos pavardės. Niekada neskaitau pavardžių. Idėja lyg ir tokia, kas tame video.
Anonymous 2011-01-13 23:01
Lol, pirmiausia, tai prie to dirbo ne vienas moxlininkas ir dar neaisku kaip kas kur.. be to galimas dalykas, kad informacijos paskelbiamos tam, kad nepavogtu kas nors idejos. Nekomentuoja nieko iki paskelbimo straipsnio. Tai yra normalu. Tik nevisprociai to nesupranta. Nes isradimas priklauso tam kas pirmas paskelbia mokslinese publikacijose. O teigti ar neigti, kad tai samone ar nesamone tai isvis yra juokinga jei visiskai nesigaudai siuose reikaluose.. be to jo teiginys yra ne siaip kokia smulkmena.. be tokiu teiginiu mes iki dabar nezinotume nei realiatyvumo nei kitu daugybes svarbiu veiksniu apie kuriuos suzinome laikui begant. suvokimas dideja su laiku, o ne per diena daugmaz sugalvojo viska patvirtino ir niekad nepakito.. p.s. lol is daugelio.. nes daugelis nemoka nieko naujo atrasti tik todel, kad laikosi visu nustatytu teoriju ir taisykliu.. bando tik viska isspausti is to ka visi zino.. atsimenu net musu labiausiai vertinamas univero destytojas pasakodavo apie problema, kai zinai visas taisykles labai sunku nukrypti ir atrast kazka neitiketino.. vien todel, kad sunku kazka nusistovejusio lengva ranka nubraukt.. kaip sakant esi pernelyg stipriai itikejas i daug ka, kas nebutinai turi but tixlu.. bei priprates mastyti standartine moxlo sistema.. todel moxlininkam daznai reikia lavinti ne tik prota bet ir vaizduote, kad atitrukti nuo to..
nofuture 2011-01-13 23:16
Na taip, be abejo vanduo atsimena. Isivaizduok kiek daug tas vanduo turetu atsiminti. Uztektu prisiminti kelis pastaruosius karus ir jokio vandens su atmintimi gerti nesinori. Tas Japonas ir "isrado" vandens atminti fotografuodamas uzsaldyta vandeni. Problema tame, kad jis pasirinkdavo is tukstanciu nuotrauku tik tas kurios geriausiai atitikdavo jo norimus rezultatus. James Randi jam viesai siule milijona $ ir prase pakartoti eksperimenta "double blind" tyrime. Kaip jau spejate, M.Emoto atsisake, matyt jo biznis jam atnesa daugiau siek tiek daugiau info: http://www.chem1.com/CQ/clusqk.html#EMOTO
Ultimadness 2011-01-14 01:02
"Visos jo eksperimento detalės nebus atskleistos, pakol jo straipsnis nebus priimtas publikavimui". Tikriausiai daugelis norėtumėt tikėdi, kad čia kažkas kažką jau bando nuslėpti. Būtų daug įdomiau
sz520qm 2011-01-14 01:45
: truputį liūdna, kad toks straipsnis buvo "užstickintas" (atsirado prie "tai įdomu", kas reiškia sėdės ten viršuj savaitę ar kelias). Kad ir kaip stebuklingai skambėtų straipsnio turinys, ten, viršuj, yra paskutinė vieta, kur turėtų kabėti šitas straipsnis....
Petriukas 2011-01-14 02:40
straipsnis apie Luc Montagnier "atradimą" bent įdomus buvo, nors ir nelabai arti žemės, o tas Le Canard Noir su savo labai moksliška nuomone (Kikilio nuoroda) pasirodė labai jau nuobodus ir banalus, pats nesugebėjo pateikti jokių svarių kontra-argumentų. panašiau į mokyklinukės paverkšlenimus iš dramos "kodėl jis toks durnas gavo nobelio premiją, o aš toks protingas negavau". tai išvada tokia, kad šiandien rimto intelekto neatradom šioje visatoje, bet vakarienei renkuosi gražias pasakas, nes verkšlenimai apsunkina skrandį prieš miegą.
Mitas 2011-01-14 03:02
Prašau moderatorių pašalinti mano slapyvardį ketvirtame nuo viršaus komentare. Ačiū.
kionig 2011-01-14 03:13
Pasirodo Mitui bizni gadinu Arba cia jau labai geda pries FB skaitytojus ?
zfroidas 2011-01-14 13:35
Jo su tuo vandeniu menki juokai... is vienos puses jis nedega ir ugni uzgesina ir pasaulis paskutinej vietoj patiketu kad jis dega... bet is kitos puses jame yra vandenilio ir is jo padarius vandeniline bomba ....viskas dega dar ir kaip
enternald 2011-01-14 13:52
Nobelio laureatas tai nebūtinai reiškia, kad negali nesąmonių padaryti. Pats Tesla tiek liaudiškai sakant "grybo pripjovė". Einšteinas su savo torsionų laukų teorija dalies kvantinės mechanikos atmetimu klydo. Be to žmogus atradęs DNR prieš gyvenimo galą iš vis nusivažiavo ir tokias nesąmones rašyt pradėjo (tapo priklausomas nuo kito kolegų atradimo LSD). Taigi nobelio premija ne garantas kad tas žmogud bus visada teisus. Obama gi Nobelio taikos premiją gavo, bet nemanau, kad kolkas taikos premijos neišpildė.