Savo kūno stebėjimas mažina skausmo pojūtį (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Augink pats! 2011-02-15 14:57
Ir ant kiekvienos antraštės susietos su medikamentais, ligomis, žmogaus psichologija - ŠVIRKŠTAI VAKCINOS... Net čia jau plaut smegenis pradeda, mol skiepykis ir būsi sveikas... Nors nežinia ką ten sušvirštė. Asmeniškai, esu pasiskiepijęs tik būtinuoju skiepu (vaikystėj kur daro visus tuos), o dabartinių visokių nuo gripų, gyvenime neprileisiu, kad man juos darytų. IR SVARBIAUSIA - GYVENIME NESU SIRGĘS ŠITAIS IŠSIGIMUSIAIS GRIPAIS... atsiprašau už off-topic, bet neatlaiko nervai, kai matai kaip žmonės mulkinami yra.
TLas 2011-02-15 16:38
Bet juk jei tas daigtas kuris stau sukelia skausma nera toks nekaltas, o kokia didele adata kaip skiepu atveju ar t.t tai manau rezultatai butu priesingi... Mano nuomone
Edmundas 2011-02-15 16:48
Esu kraujo donoras, tad adata tikrai smeigiama storesnė nei skiepų. Keliskart storesnė Bet šitą niuansą esu pastebėjęs - visada stengiuosi matyti, kas yra daroma, kažkaip būna ramiau ir ne taip skauda.
TLas 2011-02-15 16:49
Bet juk jei tas daigtas kuris stau sukelia skausma nera toks nekaltas, o kokia didele adata kaip skiepu atveju ar t.t tai manau rezultatai butu priesingi... Mano nuomone
Ultimadness 2011-02-15 16:57
Ar jie bandė pirma dėti veidrodį, o poto be veidrodžio? Jie deda aparatą ant tos pačios vietos, tai gal ta vieta, po pirmo karto "užsigrūdino" sekančiam kartui, todėl galėjo pakelti didesnį skausmą.
Importial 2011-02-15 18:21
Mano galva, šiame tyrime akivaizdžiai suveikia "nematau - išsigąstu, matau - nebijau" dėsnis. Kaip pvz. galima paimti tam tikrą dirgiklį ar už nugaros stovintį žmogų, kuris tuoj tave netikėtai palies - analogiškai su adata. Nudegi, staigiai atitrauki ranką, asmuo staiga prišoka kitam nematant, išsigąsti, ir t.t. Spėju, jog tokiu metodu reakcijos susietos.
blizzard 2011-02-15 19:01
paprastas ekspermentas, eini gatve ir nugriūni, tu pajauti skaumą, eini gatve ir suvaidini kad nugriūni - tu automatiškai pasiruoši tam kas tavęs laukia ir pajunti mažiau skausmo, manau čia irgi panašiai suveikė. Žinoma dar nuo baimės priklauso, jeigu bijai adatų tai kažin ar tau padės žiūrėjimas kaip tave bado, man asmeniškai pora kartų buvo kad beveik nualpau,po skiepų teko prisėst truputį nors ir taip stipriai neskaudėjo, bet pats matymas kaip tave bado padarė įtaką.
sabotan 2011-02-15 20:02
Čia gi akivaizdu kam dar tokie tirimai kvaili daromi . Gi aklų žmonių pojučiai pasidaro jautresni. Faktas akis mažina jautruma
blizzard 2011-02-15 20:35
čia paradoksas - akis jutimo organas kuomet tampa neefektyvus padidina jautrumą
KarolisS 2011-02-15 21:21
Kiek pykčio ir kokia nuostabi įžvalga. Ir kokia idio... protinga išvada! Jei Jums plaunami smegenys per kažkokią kvailą nuotrauką, tai čia Jūsų problema, o ne puslapio administracijos, kurie ją tokią parinko, kaip atitinkančią straipsnį. O gal geriau vietoj jos uždėti degančio ir pradėjusio anglėti žmogaus kūno foto? P.S. ir savaime aišku, kadangi Jūs esate Dievas, tai reiškia, kad jeigu jūs nesergate gripu - neserga absoliučiai niekas! Manau, kad visi protingi žmonės žino, kad gripas tėra pasaulio vyriausybių ir PSO sąmokslas ir jis iš tikro neegzistuoja, jį sukelia chemikalai, kurie leidžiami iš lėktuvų (chemtrails)! P.S.S.-on topic: Pats visad žiūriu, kaip man ima kraują ar pan. Seniai pastebėjau, kad mažiau skauda tada. Tiesiog aš smalsus ir man reikia matyt, ką man daro. Tada nebegalvoju apie skausmą.
rwc 2011-02-15 21:25
Per tokius plinta pandemijos, tokie žudo savo vaikus, atsisakydami medicinos. Aišku, geriausia būtų grįžti į viduramžius ir laukti eilinės pandemijos. Kai žmonės lektuvuose apsilanko po keliskart per mėnesį, ilgai jos laukti nereikėtų. Nesiskiepyti sveikatos prasme - tas pat, kaip nesigrūdinti ir nesportuoti. Visuomenės - tas pats kaip viešumoj nešioti užkratą ir piktybiškai užkrėtinėti silpnesnės sveikatos asmenis. Izoliuoti tokius reiktų.
kionig 2011-02-15 21:33
As irgi nepamenu, kad mane paskutini karta skiepijo ir net nuo ko.. Aj mokykloje, kai dar mokyklinukas koks 5-oje klaseje, pamenu paskiepydavo, ir duodavo vatos ir sako pasilaikyk.. Lygiai tai pat kai krauja ima, pyksta kad neprisilaikai su ta vata.
Tetija 2011-02-15 21:48
Hm, lyginami ne analogiški skausmai: po biški didinamas skausmas palyginus su staigiu ir stipriu skausmu. Be to skiepo ar ypač kraujo ėmimo vaizdas daug labiau gąsdina nei pats skausmas. Niekad nežiūrėjau, kaip mane "žaloja" per šias procedūras - niekad ir neskaudėjo labai. Kažkokios kvailos išvados padarytos straipsnyje.
kionig 2011-02-15 21:58
Cia tai isvis suns .. Svarbiausia, kad neleidzia ziureti kai daro kokia minioperacija, o taip norsi pasiziureti
Tetija 2011-02-15 22:51
Minioperaciją stebėt būtų fun:D Bet jei ją darytų be vietinės nejautros, manau, lengviau būtų nestebint:>