Gera žinia rūkaliams – kuriami saugesni nanomedžiagų filtrai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2011-05-15 20:04
Tamstos mąstymas labai neįdomus. Amsterdamas + labai daug turistų, bei gera geografinė padėtis neatspindi žolę rūkančiųjų mentaliteto.
Anonymous 2011-05-15 20:06
Alkoholis buvo uždraustas Lietuvoje kažkuriam laikotarpiui, kaip matot neišdegė..
Anonymous 2011-05-15 20:08
Kadangi hipiai rūkė žolę ir mylėjo gamtą, tai gal reikėtų visiems tapti hipiais ir viskas susitvarkys?
GTRooTube 2011-05-15 20:13
Nežinau kaip mieste, tačiau kaimuose 90% vyrų ir koks 30% moterų turi priklausomybę alkoholiui ir aš nekalbu apie pageri ir gerai, aš kalbu apie nuolatinį sistemingą gėrima ištisais mėnesiais.
RiMuSaS 2011-05-15 21:08
Tamsta jau geriau nepaklbekyt apie mastymo idomuma. Nes matau is komentaru sendien labai nuobodziaujat ir tiesiog ieskot su kuom pasigincyt Klausymas nebuvo apie mentaliteta, bet ar suprastejo bendroji salies pozicija ?? Cia bovo klausymas ne teiginys taigi nebutina tusciazodziaut...
RiMuSaS 2011-05-15 21:10
Nieko nesu girdejes apie toki draudima ? Tik zinau buvo toks kaip ir judejimas pries degtine. Bei girtuokliavima.
Arthuras 2011-05-15 21:25
Nerūko taip naglai, nes draudžiama įstatymu už vartojimą ir platinimą...
Augink pats! 2011-05-15 22:49
NE, nes tiesiog pats supranti galu gale (gal būt dėl brandos, gal būt dėl "iškreipiamos psichikos"), kad šiukšles mėtydamas, tokiu pačiu tapsi. Ir kokia ten šiukšlė?? Popieriuko gabalėlis.. Vat tai problemą rado... Kartono gabaliukas +++ Dauguma megėjų nerūko suktinių, nes tam yra skirti bongai (vandens pypkės). Taigi kaip šiukšlinimo ir nebelieka. Esmė lieka tokia: dabar blogis ima viršų, viską užglaisto pinigais... Ir nusispjaut ant mūsų visų jiems. Vienas žmogus su ironija čia pasakė: ,,tai gal visi tapkim hipiais ir viskas bus ok?" Kodėl būtent TAPTI hipiais? Galima vadovautis jų vertybėmis, pasiimti geriausias ir jas naudoti, gėrio pusėje. Hey, žmogau, tai vadinama evoliucija. Daromos klaidos, iš jų mokomasi, išrenkama geriausia, sulipdoma nauja santvarka ir panašiai... (čia į ateitį)... Tiesiog nereikia tapti tuo ar anuo, nebūk beždžione, būk savimi. Rinkis teisingą kelią, koks tau jis atrodo, jeigu nekenki kitam. Jeigu kenki - tavo pasirinktas kelias blogas. Ir vat jeigu šioje vietoje nesuprasi, kad darai blogai - tu vienas iš tų nemąstančių būtybių, kurios negali pasitaisyti... Tokia mano logika. Labos nakties Be pykčio chebra..
enternald 2011-05-16 09:29
Tai hipių vertybė rūkyti žolę? Žolės rūkymas ne mažiau pavojingas nei tabako rūkymas. Ir kur tu matai skirtumą: Droži sveikatą ir korporacijas kaltini, kad jos nesirūpina sveikata, bet kai pats gauni šanšą vistiek susidroži sveikatą savo išaugintu mėšlu. Išvada: tai tu pats valios neturi, o ne korporacijos nesirūpina: tu pats ar taip ar anaip negali atsispirti dūmui. Ką tokiu atveju kaltinsi? Ir pasakymas būkime visi hipiai: ir kas tau gaus geležies rūdos, anglies. Hipiai to nedarys. Kas gamins naujas technologijas, sėdės laboratorijuose. Kaip tu pats be blogio imperijos-korporacijos produktų susirinksi kompiuterį? Hipiai to nepadarys. Viso to reikės.
Augink pats! 2011-05-16 10:46
Įsigilink į teksta gerbiamasis... Ir vėl jus viską tiesiogiai suprantat... Man regis jūs apie hipius tik ir težinot, kad jie rūkė žolę... Dabar kas 5 rūko tą žolę kasdieną ir ką? JIS HIPIS??? ATSIGAUK.. O anglim kast yra atmatos, su 3 paloskėm ir bambaliu pažastį, su rušyškų akcentu ir smegenų atrofija... Bet gerai, čia ne hipių tema. Grįžtam prie tabako. Štai papraščiausia wikipedia citata:
qzar 2011-05-16 11:35
Tik ne tau sneketi apie kazkoki tai darba nes jau vaidenasi kad angliakasiai tokie ir anokie .Cia greiciau atrofuojasi tokie kaip tu rukaliai zoles.Negerbdami tokio ar pan darbo.
Anonymous 2011-05-16 11:41
Chebra, nusivažiuot baigiam, technologijų puslapyje apie žoles diskutuojam..
qzar 2011-05-16 12:10
O kas pradejo sneketi kad zole yra ''sveikesne'' nei alkoholis ? Jis gi ne viena karta ta pati ir ta pati kartojo neuztenka viena karta pasakyti ir viskas .
Jomajo 2011-05-16 14:02
kiek zmoniu pasauli yra priklausomi nuo cigareciu? ir kiek nuo zoles? atsakymas aiskus, kiek pasaulyje mirstama nuo tabako? ir kiek nuo zoles? atsakymas aiskus. tad gal nevertetu komentuoti apie priklausomybes ir norkaomanija tokiems kaip qzar nieko nebandziusiems ir nesusidurusiems,nes toki senu mociuciu argumentai nekaip atrodo bent kiek nusimanantiems ir turintiems praktikos.
qzar 2011-05-16 18:04
Alkoholi cigarates ir ta pacia zole esu bandes nepatiko tai ka mane vadini nebandziusiu nes toks meslas manes nekabina ? Man juokinga is zmoniu kurie priprantu prie kazkokiu nieku ir juos vartoja ir poto reke kad sunku mesti ir taip t.t. ir dar sneka bile viskas gerai vartokit i sveikata nes tai maziau kensminga as apie zole. Kenkit sau bet nekliedekit tokius niekus kad tai sveika as suprantu kai skiria sveikatos tikslais ta pacia zole.
Violet 2011-05-16 21:03
http://www.technologijos.lt/n/mokslas/z ... psnis-3809 nikotinas yra tik labai maza dalis to ka sudaro cigareciu dumai cia pramesk gal atrasi toki nauja dalyka kaip kancerogenai http://xneox.com/spauda/tabakas-vs-marihuana.php
Donatas1 2011-05-19 16:48
Reikėtų iš viso rūkymą uždrausti, nes dauguma rukorių apie pasekmes kol jauni negalvoja, o kai suserga vėžiu jau būna per vėlu. Yra įrodyta, kad prie rūkymo priprantama ir jis kenkia visai visuomenei, rūkymas turi būti draudžiamas kaip narkotikai. Gera idėja yra klijuoti ant pakelių rūkymo pažeistus organus, pajuodusius plaučius, išopėjusias lūpas ir pageltusius dantis. Iš viso kartais baisu kai pagalvoji, eini gatve matai jauna motina rūkanti stumia kūdikio vėžimėlį, pasilenkia prie vaiko ir pučia dūmus jam į veidą, šlykštų, tokioms norisi tikrai pamokyti.
GTRooTube 2011-05-19 22:12
Tai jau tikrai.