„Kosmoso aludariai“: sukurtas specialiai kosminėms kelionėms skirtas alus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Satnamlivas 2011-05-26 22:59
Alko pramonė ir į kosmosą žvalgosi. Keista, kuom alus siejasi su technologijomis? Ar tuom, kad jis ale "pagerintas"? Dėl tam tikro požiūrio į alkoholį, nusivyliau, kad toks straipsnis publikuojamas technologijos.lt. Kad ir kiek šiame straipsnyje bebūtų išradingumo - jis bet kokiu atveju pasitarnauja alko reklamai.
kionig 2011-05-26 23:11
Parodyk man tokį, kuris nuo reklamos patapo alkoholiku ?
HiTech 2011-05-27 06:41
Reklama pastūmėja į kaikurių prekių pirkimą. Alkoholio atveju tai veda į alkoholizmą. Kaip manai ar šiaip sau uždraudė tabako prekių reklamas? Kad ir kaip čia bebūtų šia naujiena nereikia džiaugtis, nes tuoj pradės ir kosminę degtinę gamint
Satnamlivas 2011-05-27 11:55
Jei reklama nedarytų įtakos žmonėms, jos visiškai nebūtų. Pavyzdžiui, ar tau reikia batų reklamos? Ne. Tu tiesiog nueini ir juos išsirenki. Nesusimąsčius atrodo, kad reklama nadaro jokios įtakos, tačiau iš tiesų, ji daro labai didelę įtaką - ypač vaikams. Kodėl vaikai vartoja alko? Viena iš priežasčių, nes nori būt panašūs į suaugusius. Reklamoje alko pateikiamas kaip suaugusiųjų, sveikų žmonių pomėgis. O vaikui ko daugiau reikia.
kionig 2011-05-28 00:04
Na tai gerai, kad uždraudė, bet juk tai dar ne viskas, kad visi abstinentais pataps. Be reklamos pažiūrėkime kokia aplinka, kokia šeima, draugai, viso labo internetas be jokios cenzūros. Iš tikrųjų alkoholizmo priežastys daug gilesnės nei kasdienė reklama. P.S Jau senokai gana buvo tai pagaminta: http://www.technologijos.lt/n/mokslas/a ... 21/272&l=2 P.S Kad ir čia pat, technologijose viršutiniame baneryje puikajasi alitos reklamikė, o jūs kalbat apie Valančiaus principus
Satnamlivas 2011-05-28 11:21
Bet ar nori pasakyt, kad jei nuo vieno dalyko, pavyzdžiui reklamos uždraudimo, abstinentais žmonės netaps, tai to iš vis nereiktų daryt? Reklama prisideda prie tokio pasaulėžiūros formavimo - vartojantis alko žmogus yra normalus, tuo tarpu nevartojantis turėtų susirūpinti. Alko reklama kolkas internete visiškai neribojama, tik televizijoje yra jis įvestas. Tačiau kas domisi, manau žinos, kad nuo 2012 turėjo įsigaliot visiškas alko reklamos draudimas visur.
Otto 2011-05-29 10:32
Reklama jau tiek įgrysusi, kad neišvengiamai iššaukia "mute" paspaudimą ir daugeliui jau sukelia pasibjaurėjimą itin reklamuojamomis prekėmis. Tačiau, kaip ten bebuvę, jai dar manote, kad veiksminga, dėkite pagirių reklamas, manau, gal pasekmės kiek privers susimąstyti dar neprasigėrusius.