Fizikai padeda animatoriams

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

andriulis 2011-06-22 15:52
Animacinis ir yra animacinis, ten logikos daug nereikia. Visi zinom, kad tomas gaudydamas dzeri, daznai ore begioja, tol kol to nepastebi, o tik tada krenta. Visi ziurejom ir visiems dar labiau smagu.
PCP 2011-06-22 16:09
Nuo tamstos dvelkia kaip nuo pensininko troleibuse. tomas ir dzeris buvo sukurti pries 80 metu, animaciniu filmu standartai nuo to laiko siek tiek pasikeite.
AirDog 2011-06-22 17:01
Nereikia man fizikos ir tikrovės animacijoje. Man fantazijų pasaulis tuo ir patinka kad ten ne taip kaip realybėje.
immortallt 2011-06-22 17:47
AirDog, paziurek senaja animacija, ten tikrai i akis krinta, kai masina vaziuoja pasisokinedama keliu ant pusiau kvadratiniu ratu ir nesiziuri. O dabartine animacija dazniausiai su fizika artimai bendrauja, tik padaro kelias isimtis, bet viskas juda pagal fizikos desnius. (tai nereiskia, kad fantazijos negalima pasitelkti)
andriulis 2011-06-22 23:11
PCP man nuo taves labiau pensija duoda. Ta toma ir dzeri dar desimt kartu perziures, o siuolaikinius animacinius niekas net neprisimins. As daviau pavyzdy su animacijos klasika, o tu cia sudais drapstais. Immortall skirkit animacija kokiam ziurovo amziui orentuota. Jei animacija bus kaip tipiskas dokumentinis filmas, tai kokia gi cia animacija? Animacija ir turi buti siek tiek atitrukus nuo realiu fizikos desniu. Jauciu sreka ziuredami ir matydami kaip karieta skraido ore, pergyvenat del fizikos desniu. Kokiu budu mediniai karietos ratai privercia karieta skraidyti Dar pasakose pareiskit, jog faktais reikia paremti. Pagrindas yra i koki ziurovo amziu orentuota, jei tai mazyliai, tai ten mazai logikos, jei i vyresni ziurova atitinkamai daugiau ir naturalumo, bet specialiai nevengia fizikos desniu lauzymo, nes tai yra animacijos zanras.
Rukis 2011-06-23 01:37
Atsimeni atvejį, kai per žinias rodė, kad vaikas įšoko į šulinį, nes manė kad paklius pas teletabius?
cower 2011-06-23 02:45
kaip sakant as pats esu animatorius.. reikia tik pavideti kiek jie lesu gali i filmuka sukisti.. lietuvoje uz vienos minutes holivudo biudzeta pilno metro filma pastatytu..... bet nemanau, kad gerai fiziskai judantis personazas filmuke yra svarbiausia... kartais ir paprasti dalykai sudomina... svarbiausia ar tai sukelia emocija.. ir japonu animacija neblogas to pavizdys...
andriulis 2011-06-23 08:49
Rukis ka tuo pasakyti nori?
vitalijuss 2011-06-23 10:47
teletabiai ne animacija Na kažkiek remtis fizikos dėsniais reikia, bet tik tam, kad pasakos nerealumas ir fantasika išsiskirtu iš mums priimtinos realybės, kuria suteikia fizikos dėsniai
immortallt 2011-06-23 11:13
Nenaturaliai krintantys plaukai, stringantis judejimas, blogai krintantys seseliai - visa tai apkartintu ziurejima. Niekas nesako, kad turi buti viskas tiesa ar pan. Tom and Jerry yra piestinis, o ne kompiuterine grafika. Taip tai klasika, nu ir kas, kalbant apie batus pritempti ratu nereikia. Vaikystej buvo geras multikas "Penkiuke" arba "Speed", parsisiunciau, tai net 5min neisziurejau, kaip man nepatiko piesimas...
andriulis 2011-06-23 11:34
Penkiuke buvo gerai, go go speeed racer go Na bet buvo topas tuo laiku ir niekas gi nesigilino kaip ta penkiuke lekia didziuliu greiciu ir pjauna medzius, po kuriu nupjovimo kelmu net nelieka. Visi ziurejo rankom plojo. Bet atsiprasau, jei jau reikia fiziku pagalbos del plauku kritimo, tai nzn nzn. Pvz tas pats songokas. Plaukai stovi kaip stagarai nu ir kas? Daug kas ten nesirisa su logika, bet filmukas vienas populiaresniu pasaulyje. Ka cia kalbeti apie animacija, isijunkit Greiti ir isiute. Va ten tai s... gabalas, fizikos desniai ten negalioja ir kas blogiausia, tai tokiu filmu 90procentu. Na neskaitant dramu.
Indigo89 2011-06-23 13:09
Tai kad anime kaip tik daug labiau ziuri i fizika nei kad vakarieciu filmukai. Kad ir tas pats songokas su savo stovinciais plaukais - nereikia but genijum, kad suprastum, kad tie plaukai stovi ne del grazumo, o del isielektrinimo. Anime labai grieztai laikosi fizikos desniu, taciau ten buna realaus gyvenimo tikimybes labai padidintos ir teorines galimybes padidintos iki kasdienybes. Taip pat daznai buna prideta kazkokia taisykle, kurios realiai nera, bet tame filmuke jos grieztai laikomasi ir ji nera pazeidinejama. Holivudo filmukai palyginus yra pradinuku darbas. Visas piesimo stilius, istorijos, animacija yra ant tiek vaikiska kad nemalonu net zinot, kad tik tiek tesugeba vakaru pasaulis.
andriulis 2011-06-23 13:49
Indigo cia ne sugebejimo menas, o savitumo. Pvz kai rusai sako, argi amerikietiskas jumoras tai jumoras? O amerikieciai nesupranta rusu bajeriu. Tai taip ir su tais filmukais, vieni megsta vienokius kiti kitokius. Vieni kaip sakyti lengvo zanro, o kiti su mintim.
Indigo89 2011-06-23 13:55
Tas savitumas kuri tu sakai tai yra to paties dalyko lygis. Amerikietisko humoro (kuris demonstruojamas holivudo filmuose) lygis yra daug zemesnis nei rusisko, taip ir tas "lengvas zanras" yra zemesnio lygio nei tie su mintim.