Mirusio krionikos išradėjo kūnas taipogi užšaldytas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

RealEfect 2011-07-26 19:59
Na gerai uzsaldys ta kuna po mirties, bet man idomu, kaip ji gales prikelti, po kazkiek metu, jeigu sirdis neplaks, o kraujas nebegs kraujagyslemis ir bus sustinges, nebent dabar tokiu technologiju neturi, kurios galetu tai padaryti, o paskiau sukurs, bet jeigu tarkim, ju ilgai, ilgai nebus, o gal ir isvis nebus sukurta, tai ka tada taip iseitu, kad sitas lavonu uzsaldymo budas bus bereiksmis?
šakės 2011-07-26 20:18
Kraują pakeisti - pati menkiausia problema. Net ir dabar tas yra daroma - donorų kraujas perpilamas nukraujavusiam žmogui. Beje, jei žiūrėjai video, ten pasakė, kad kraują pakeičia tam tikru skysčiu, kuris padeda kūnui išsilaikyti užšaldytam. Dirbtinės širdys irgi anokia naujiena. Didžiausia bėda tame, kad ir kaip besistengtų, ląstelėse visada bus vandens, kuris šąldamas sudrasko ląsteles.
i74s 2011-07-26 20:22
kad viskas sustinge manau ne tokia didele problema ateity turetu but jeigu bus pazengus technologija, bet esme kad jie mire jau... galetu pries mirty o ne po mirties nes na kiek zinau tai smegenys ne kopustas, jeigu zmogus mires jau kury laika tai saldes nesaldyk vistiek po daugybes metu darzove bus ... zodziu gal klystu, ne medikas as :} o su galvu saldymu tai pralinksmino nes prisiminiau is futuramos "galvas stiklainiuose" nors ideja perkelt prota y flopika gal ir nieko :}
Shinigami 2011-07-26 23:01
Tai ir neįsivaizduosi. Jei galėtu kas įsivaizduoti kaip tai turėtu būti atlikta tada nereiktu ir šaldyti, iš kart prikeltu. Bet kadangi nežino kaip lavoną prikelti, dėl to ir šaldo. O ar sužinos ateityje kaip tai padaryti ar ne tai jau spėjimas. Tas pats kas perki akcijas tikėdamasis jog jų kaina kils. Bet ar ji kils ar nekils velniai žino. Tas pats ir su šaldymų. Jei išras technologiją su kuria galima atšildyti ir atgaivinti, laimėsi, neišras - tai jam jokio skirtumo. Juk vis tiek jau buvo negyvas prieš užšaldymą. O pinigų mirusiam nebereikia. Bent jau prabangų karstą turi
Indigo89 2011-07-27 10:21
Ten buvo pamineta smegenu perkelimas i kompiuteri taip pasiekiant ale nemirtinguma. Visiskai nera jokios logikos. Pagal tokia logika jei as mirstu bet mano net ne giminaitis, o tiesiog tos pacios kulturos asmuo islieka, vadinasi as "pasiekiau nemirtinguma". Didesnio absurdo dar reikia paieskot. Nera nei reikalo, nei prasmes saugoti eilinio zmogaus smegenu i kompiuteri net kai tai bus imanoma. Vietoj to as noreciau gyvent bent 500 metu, pilnai uztektu vietoj nemirtingumo. O faktas, kad jie uzsisaldo tik po mirties savo, puikiai parodo, kad patys netiki, kad kada nors bus atgaivinti. Tokiu budu turetu but sukurta ne tik technologija galinti sekmingai atsildyti uzsaldyta zmogu, bet negana to dar ir atgaivinti nebefunkcionuojanti kuna, kuris dar labiau pazeistas del saldymo pasidaro. Idomus eksperimentas tik technologine prasme.