Robertas Staponkus. Įdomioji matematika: kiek kartų sumažiname anglies dioksido emisiją automobilį iškeitę į dviratį?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Klaudijus 2011-09-07 00:34
Kas būtų jeigu būtų. Jūs tikiuosi suprantat, kad automobilio dviratis niekad nepakeis. Ekologiškumas paprastam žmogui yra niekas palyginus su praktiškumu, taip visada buvo, taip visada bus. Diskutuoti galima, bet kad ir kaip stengtumėtės įrodinėt dviračių pranašumą automobilio atžvilgiu, tai tik ir liks diskusijomis.
immortallt 2011-09-07 01:38
Tai yra iliuzija. Gyvenu vilniuje, pinigu turiu, bet masinos neperku, nes moku skaiciuoti. Kiek man reikia pasivazineti su masina - issinuomoju arba issikvieciu taksi ir gaunas gerokai pigiau. Vazinejuos viesuoju ir dviraciu bei sutaupau kruvas pinigu. Isigyji masina - parkavimas centre, padangos, kuras, draudimas ir visa kita - susumuok viska saziningai ir pasakyk, kad tau negaila tokios sumos pinigu kas menesi. O dar sako, kad lietuviai biednai gyvena.
Foxman 2011-09-07 11:34
Danijai tai pavyko...
Robinis 2011-09-08 18:20
Dviratis lietuvoje.. Nusipirk normalu dvirati, nu tarkim kad ir uz kokia 1000 lt jau patogus bus ir t.t.. Tu ji kad ir vilniaus paciam centre prikabink su spyna uz 200 lt ir ji vistiek pavogs. Ar prie univero ar kur... tas pats kaune ir kitur. Pas mus ne toki zmones kad ziuretu normaliai ir t.t..Ne viena pavoge ir neviena pavogs dar... Pats turiu automobili ir dvirati. Kai galiu renkuosi visada dvirati. Pats vazineju i kolegija su dviraciu tik beda tame kad prie kolegijos niekur nera irengta DVIRACIU STOVEJIMO VIETA..tai b* prie stulpu ir tureklu reik risti.. Ir aplama mieste baisu palikt dvirati...
Nerkashis 2011-09-08 18:31
Pritariu daugumai, kad dviratis mieste, NORINT, pati geriausia priemonė. Su šeima į parduotuves, į parkus važiuojam dažniausiai dviračiais. Tai ir pramoga, ir sportas, ir šiaip proga pasibūt kartu. Kaip ten sakoma? Nėra blogo oro yra tik netinkami drabužiai. Minu iki pirmo ledo ir nuo polaidžio. Lietus - "ploščius", saulė - vis vėsiau nei mašinoj(be kondiko). Tai jei per sezoną numinu apie 1000km, tai prikvėpuoju 3,33kg. Mažumėle mažiau nei auto
sigun 2011-09-10 18:50
Kurioje vietoje matote melą? Apšvieskite jį "netinkama" šviesa. Tik prašom su skaičiais, o ne pseudo "faktais" ir teiginiais iš interneto komentariksų.