Moterų orgazmai tokie pat funkcionaliai beprasmiški, kaip ir vyrų krūtinės speneliai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2011-09-13 12:09
Kazkada idomia minti buvau skaites apie seksa. Kad jei ne orgazmas, tai tokius kiekius energijos ir laiko niekas nesvaistytu, o ir is vis, mes, kaip zmones, butume jau isnyke.
Borland 2011-09-13 12:52
Išnykę nebūtume ir mūsų būtų tiek pat kiek ir dabar, tiesiog tai darytume tik tada, kai norėtume sulaukti vaiko, o ne kiekvieną dieną. Na nebent sumažėjus seksualiniai traukai, sumažėtų ir porų, tokiu atvėju gal ir išnyktume. O kas liečia tyrimus.. tai manau geriausia būtu ištirti smegenų aktyvumą orgazmo metu ir viskas būtu aiškiau. Nelabai suprantu tokio mastymo, kad tai jog pas vyrą vystėsi ormazmas yra normalu, o kad pas moterį vystėsi, tai jau kažkas keisto.. Sakyčiau keistas toks mastymas, o ne tai, kad pas moterį vystėsi orgazmas. Kodėl vyrai turi norėti tai daryti, o moterys turi nenorėti? Galų gale vyras nori ne tik dėl orgazmo, tiesiog ilgas lytinės sueities nebuvimas jam kelia įtampą. O kai viena pusė nenori, tai vadinama prievartavimu
kionig 2011-09-13 13:41
http://www.technologijos.lt/n/mokslas/z ... 72&l=2&p=1 Belieka ištirti vyrus
nulis0 2011-09-13 16:15
Jeigu tiems tyrėjams atrodo, kad spermos įsiurbimas tėra nereikalinga ar abejotina funkcija, tai gal jiems ir žarnyno peristaltika atrodo nereikalingas dalykas? Moteriai patyrus orgazmą, makštyje prasideda raumenų susitraukimai, kurie įtraukia spermą gilyn. Dabar nevaisingas poras gydo vaistais, siūlo dirbtinio apvaisinimo paslaugas, kai kogero užtektų seksologo konsultacijų ir vyras padėtų savo moteriai pasiekti malonumo viršūnę, nes vyrams tą padaryti yra kurkas lengviau... Manau, kad šitas tyrimas tebuvo atliktas, kad tyrėjai turėtų, kaip pasiteisinti savo žmonom, kodėl jie jų nepatenkina
Indigo89 2011-09-13 19:38
Nekreipkit demesi, cia tokie troliniai straipsniai skirti diskusijoms iziebti, bet musu mielieji redaktoriai pamirsta, kad cia beveik nesilako moterys, ar bent jau komentaruose nesireiskia.
Jurga 2011-09-13 20:22
o kokia vyrų orgazmo prasmė?
technologas 2011-09-13 22:12
Didelė. Patiriamas malonumas, o siekiant jį patirti ir norima suartėti su moterimi (be kitų niuansų). Jei nenorėtų to malonumo, tai tiesiog praeitų pro moterų šoną. Dauginimasis sustotų.
matise 2011-09-13 22:23
vyrų orgazmo metu įvyksta ejekuliacija, kitaip tariant - be orgazmo neįvyktų apvaisinimas
Analog 2011-09-13 22:35
Geriausiai ir visiems suprantamai, be išvedžiojimų buvo pasakęs Atlast
Atlast 2011-09-13 22:39
kionig, bet is vienos merginos isgirdau panasu klausima. "Kaip galit jus klausti ar moterims orgazmas reikalingas!?" tai Jurga ir sove tiesiai sviesiai - in your face nemanau, kad ji pasiklydusi "Paneles" skaitytoja. p.s. dabar suprantu kodel istrynei tas vadinasi facial, bet cia neeme..
Atlast 2011-09-13 22:41
kaip kas supranta, bet panasu, kad su kionig supratot vienodai
kionig 2011-09-13 22:59
Gali būti, kad paskubėjau trinti, nes įžvelgiau gal ir neteisingai t.y pošlybę. Atsiprašau, kartais taip dviprasmiškai atrodo pasisakymai... Į Jurgos klausimą galima atsakyti ir taip. Orgazmas reikalingas tiek, kiek reikalingas ir giminės pratęsimas. Taip pat ieškantis partnerio arba tiesiog pratęsti evoliuciją, numalšinti hormonų audras. Turbūt šią temą ne visi matė. http://www.technologijos.lt/diskusijos/ ... hp?t=19771 Išvadas galima pasidaryti labai aiškias.
rimasD 2011-09-14 00:34
Neteko skaityti, ar gyvūnai jaučia orgazmą. Jie šituo atveju elgiasi visiškai kitaip. Kai patelė išnešioja savo vadą, ir gerokai paaugina, pamoko, tik tada jai vėl ateina rujos metas. Feromonus užuodę patinai susilekia iš visos apylinkės, ir dažniausiai rungtyniauja tarpusavyje, kuris stipresnis. Neaišku, ar dėl žmogaus uoslės silpnumo šitas metodas žmonėms netinka, ar uoslė nunyko dėl to, kad žmonės gali santykiauti kas dieną. Gyvūnų patinams feromono kvapas atlieka didžiausio afrodiziako vaidmenį, o ir žmogui, būna, patinka kitos lyties partnerio, pavyzdžiui prakaito, kvapas. Gyvūnų patelės nepasitenkina viena sueitimi, ir kol kiaušinėlis neapvaisintas, feromonai sklinda toliau. Kai ruja baigiasi, patinai gali ramiai vaikščioti tarp patelių, jų neliesdami, nes nėra stimulo. jie tik saugo jas nuo plėšrūnų, ir kitų patinų. Aš manau, kad, kad gyvūnų patelės, atėjus rujos metui tampa neramios dėl hormonų veiklos, panašiai, kaip narkomanai jaučiasi abstinencijos būsenoje. Kai hormonai grįžta į natūralią būseną, patelė tampa nėščia, ji nusiramina, ir jokio patino nebeprisileidžia. Kaip yra su žmonėmis, tegu mokslininkai dar patyrinėja, pasiginčija, ir parašo mums.
Pavasarėlis 2011-09-14 01:26
, kurios yra linkusios tinkamą individą atskirti pagal išvaizdą ir charakterį, o ne pagal kvapą. Juk iš esmės taip didėja tikimybė, kad pasirinktas partneris bus sveikesnis, ko pasekoje turėtų gimti sveika ir tvirta atžala, kuri sugebėtų įsitvirtinti ir išgyventi šiame pasaulyje bei vėliau pratęsti giminę. Taigi, galbūt būtų galima daryti išvadą, kad žmogui jau svarbiau kokybė, o ne kiekybė?
marcaz 2011-09-14 09:31
Ka tu cia nusisneki, tvirtini, kad jei moteris nori pastoti, jei butina patirti orgazma? Atseit, jei "ipurskus" spermos, tu nepasistengsi ir moteris nepatirs orgazmo, ji nepastos? Atsipeikek zmogau..
Jurga 2011-09-14 10:04
Manau, pradžioje dauguma iš mūsų mažiausiai galvoja apie giminės pratęsimą. Galbūt moteris ir be orgazmo gali pastoti, bet tada, man regis, tokie santykiai būtų daugiau prievoliniai, nežinau, reikėtų klausti tų, kurioms taip yra...gal būt, mums moterims orgazmas daugiau emociškai, psichologiškai reikalingas? Nors man visai patiko pacituosiu:"Moteriai patyrus orgazmą, makštyje prasideda raumenų susitraukimai, kurie įtraukia spermą gilyn".
rimasD 2011-09-14 19:29
Iš išvaizdos nelabai galima pasakyti, sveikas žmogus ar ne. Aišku, jei žmogus neturi rankos, tai tokiam žmogui senovėje išgyventi buvo sunku, tačiau jo vaikai galėjo būti visiškai sveiki. Iš kitos pusės, dabar naudoja šunų uoslę, nustatyti, ar serga žmogus ankstyvąja vėžio stadija, ir gana dideliu tikslumu.
Nerkashis 2011-09-16 15:53
O tai jau moteris taip smarkiai skiriasi nuo vyro, kad nenorėtų padūkt? Yra tiek vyrų, tiek moterų, kurie gali ilgai gyvent be sekso ramų gyvenimą. Čia gal labiau individualus reikalas. Moterų orgazmas - tai daugiau emocija, iššaukianti fizinius malonumus. Kaip kažkas minėjo turim mes dildeles smegenis, tai ir turim daugiau tų emocijų ir išgyvenimų. Tai mus riša, traukia ir padeda judėti tolyn.