Indija – slaptasis pasaulio inovacijų centras

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Karvė 2011-11-18 12:43
Ir po to rašo, kokias inovacijas ten kuria vakarų įmonės. Juokdariai... Indija, kaip ir Kinija visų pirma yra pigi darbšti darbo jėga ir bent jau aš nematau, kad kas nors pasikeistu artimiausius 5 metus. Turi gimti nauja aprūpinta karta, kuri gautų kokybišką švietimą nuo pat vaikystės ir neturėtų rūpintis dėl nepritekliaus. Tada gal ir pasieks Vakarų vidurkį.
mch0lic 2011-11-18 20:20
Klysti dėl švietimo, šiuo metu gyvenu su Indu, turbūt geriausiu dizaineriu kokį esu gyvenime sutikęs, o jų tikrai žinau nemažai. Jei tik išgali, indus siunčia į užsienio privačius Universitetus, kur jie gauna n kartų geresnį išsilavinimą nei mes Lietuvoj. Pabaigę mokslus, jie ten neužsibuna nes yra pas juos labai stiprūs šeimos ryšiai, grįžta į savo šali ir ten dirba tokiose centruose. Milžiniška konkurencija dėl darbo vietų ten atsijoja Enšteinus nuo dykaduonių. Kinijoje tai, jiem sunkiau su anglų kalba, gal tik keletą kinų žinau kurie padoriai kalbėtų angliškai, todėl ten papraščiau kept milijonais ir milijardais visokias štampofkes, o Indai tai siekia savo tikslų ir nebijo investuot į mokslą. Plius, gal tik kelis Indus žinau kurie prasčiau kalba angliškai, visi kiti kaip gimtaja kalba...
Pasalietis 2011-11-19 11:48
Indijos IT, animatorių, kompiuterinių dizainų specialistai, baigią vakarietiškus universitetus padaro lygiai tapati (kartais net ir geriau), ką vakarietis už 10 kart didesnę kainą.
Analog 2011-11-19 12:11
Dar jie Londone kebabus neblogus daro