Požiūris: menkas gamtos supratimas blogiau nei medžioklė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bronius 2011-11-18 08:35
Pagaliau tikrovę atspindintis straipsnis, kai parašo tai ką žmogus (specialistas) pasako, o neieško sensacijų, blogiečių arba geriečių.
Dziugesis 2011-11-18 12:37
Kam kaltinti neišmanėlius žmones gulbių šėrimu jai patys medžiotojai tuntais neša maistą laukiniams žvėrims kuriuos gamta sukūrė tokius kurie sugeba paėsti patys? Atrodo ir žmogus garbingas pareigas užima, bet vis tos emocijos toks didelis noras apginti medžiotojo vardą, kad neišlaikęs ima pilti srutas ant žmoniu kurie nesuprasdami ,kad kenkia šerdami laukinius gyvūnus tai daro dėl pramogos ar iš gailestingumo Galų gale jeigu tokius vėjus paisto medžiokles būreliu vadovai ir kiti šioje srityje pažengę asmenys ką jau kalbėti apie paprasta eilinį medžiotoją? Manau tikram medžiotojui išmanančiam savo amatą ir pažįstančiam laukinę gamtą butų skaudu jai toks žmogus pasikreiptų į jį kolega. Tikrai ne apranga ir ne žvėrių gyvybės sukuria visuomenės požiūrį, o jūsų neišprusimas savo srityje ir beviltiškas apsimetinėjimas jog suvokiate ką ten gamtoje darote! Kodėl dauguma nemėgsta keliu policijos? Todėl, kad pastarieji baudžia už nusižengimus kai tuo tarpu patys juos daro kasdien! Korupcija ir laukinės gamtos vertimas tvartu ir dar daug kitu blogybių slepiasi po šiandieninio medžiotojo vardu Galų gale dykai niekas nebūna smerkiamas gerbiamieji Linkiu paieškoti visu pirma problemos savyje, o ne kaltinti, kad žmones nieko neišmano yra blogi todėl jus ir smerkia Ir nesiteisinkite, kad va aš geras darau viską ką reikia, bet juk visų medžiotojų nesugaudysi
Azys 2011-11-18 12:41
Jeigu medžioja tikras medžiotojas ir daro tai protingai, tada viskas tvarkoj, bet dabar tuos medžiotojų bilietus į kairę ir į dešinę dalina, suvažiuoja iš miestų su naujais džipais ale medžiotojai, kuriems terūpi dėl pramogos pašaudyt ir pagert. Pasakyk tokiam, kad eitų į pelkėjantį kemsyna bebro patykot, tai dar pačiam ginklu pagrasins, jie geriau švariam miške papleškys i bet ką, kas tik sukruta, jie niekuom negeresni už brakonierius. Vat po to ir formuojasi visuomenės neigiama nuomonė. Sugriežtint leidimų išdavimą reikėtų ir išgyvendint pramoginę medžioklę.
Insomniakė 2011-11-18 20:04
Keistas mąstymas išties. Žmogus neatitaisomai keičia Gamtą, o jei koks gyvūnas prie to prisideda (pvz. bebrai) tai jau pasaulio pabaiga, ką jie sau leidžia.
klaidas.thompson 2011-11-19 22:08
[quote="InsomniakÄ—"]Keistas mÄ…stymas iÅ¡ties. Žmogus neatitaisomai keiÄ
klaidas.thompson 2011-11-19 22:51
[quote="bronius"]Pagaliau tikrovÄ™ atspindintis straipsnis, kai paraÅ¡o tai kÄ… žmogus (specialistas) pasako, o neieÅ¡ko sensacijų, blogieÄ