Projektas Eyeborg: ar toli žmonijai iki tikrų kiborgų? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

qlus 2011-12-12 16:18
esu 100% isitikines, kad zmoniu ir technologiju sinteze yra neisvengiama. stabdis yra tik kai kuriu technologiju, butinu siam tikslui, trukumas, bet tai yra laikina. po simto metu turesim ir kiborgus, ir dirbtinio intelekto valdomus zmones, o naudotis augmented reality aplikacijom bus mokoma mokykloje
Aidas 2011-12-12 17:46
Butinu technologiju trukumas kaip stabdis tamstos minima prasme veike ir pries 10 000 metu. Ar nesusimastote apie perspektyva, kad po 100 metu gali tekti vel su arkliuku (geriausiu atveju) zemele dirbti? Ar nesidomite politika ir ekonomika? Mokslas nera vienintelis faktorius, lemiantis ateiti. Del dirbtinio intelekto valdomu zmoniu - bent jau as nenoreciau, kad mane valdytu kitas intelektas, nors ir tobulesnis.
azotas 2011-12-12 17:55
as tai noreciau, kad eitu i smegenis is kompo persiust kokius duomenis kaip per matrica
qlus 2011-12-12 19:52
nesusimastau apie tokia perspektyva, nes neturiu ziniu, is kuriu galeciau daryt isvada, kad tai yra labiausiai tiketina ateities versija. ir tikiu gera zmoniu prigimtimi. gal kazko nezinau? politika ir ekonomika turi daug itakos mokslo raidai - valstybes remia ju interesus atitinkancius tyrimus, o zmones perka ju poreikius patenkinancius produktus. nepaisant to, kad daznai naujausi mokslo pasiekimai buna pritaikomi karo pramoneje, po kurio laiko viskas pritaikoma ir taikai. paskutini simtmeti stebimas zmonijos poreikis - globali integracija su ziniu ir zmoniu tinklais (radijas, televizija, mob. telefonas, facebook, etc), todel yra logiska manyti, kad ateityje ta integracija pasidarys dar glaudesne.
nanobullet 2011-12-12 22:15
manau ateityje tikrai pakaktų nanorobotu lakstančiu po tavo kuna ir suteikenčiu regeneračiniu savybiu, super intelekta, jega,gijima ir neiveikema imunine sistema. Kitokiu kyborgu nesamoniu tikrai nereikia.