Beprotiškiausi eksperimentai. Maistas į skrandį – per skylę šone

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

loggo 2011-12-14 16:06
Nesuprantu... kaip jis nemirė nuo kokios infekcijos? Juk rūgšties liejimas ant visų viduje esančių organų irgi kažką bloga turi padaryti......
Morkis 2011-12-14 17:18
Kazkas neitiketino!
langas 2011-12-14 22:33
vemčiau ir vemčiau su tokiais eksperimentais. čia va gyvas pvz su karve kas yra labai įprasta http://www.youtube.com/watch?v=dY4QkhwQMRA
edragon 2011-12-15 03:21
Įdomus straipsnis Bet kaip žiauru - vienas pragyveno po šūvio į krūtinę 58 metus, kitas numirė paslydęs ant ledo...
zahiraz 2011-12-15 20:44
"...tas pats jautienos gabalėlis tuo pačiu metu buvo nuleistas ir į A. St. Martino skrandį. Skrandyje mėsa buvo suvirškinta per dvi valandas, mėgintuvėlyje su skrandžio sultimis – per 10 valandų (palaikant pastovią maždaug 38 ºC temperatūrą.)" Aš niekaip negaliu suprasti,kodėl mėgintuvėlyje virškinosi ilgiau? Tos pačios skrandžio sultys, tapati temperatūra...
Muskietininx 2011-12-15 20:56
Pagalvokim. Galbūt tai priklauso ne tik nuo temperatūros ? Mėgintuvėlyje skrandžio rūgštis neikiek neatinaujina, o skrandyje ji juk vis atsigamina. Mėgintuvėlyje mėsos gabaliukas stovi ramiai nejudėdamas, o skrandyje jis nuolat minkomas, jis juda, trinasi į sieneles ir kitą maistą. Galbūt todėl greičiau ir susivirškina. Bet čia tik mano spėjimai, nesu biologas. Norint į šį klausimą atsakyt manau reikia jų pagalbos.
zahiraz 2011-12-15 21:12
Reikėtų,tikriausiai į skrandi yra vis išskiriama virškinimo fermentų..tačiau čia irgi tik mano pamąstymas