„Biohakeriai“ atakuos ne kompiuterius, o žmogaus protą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nukainotas 2011-12-23 11:34
Tai ką, teks naudot antivirusinę programą, o blogiausiu atveju formatuoti smegenis ir protą iš backup'o persirašyt.. :)
Otto 2011-12-23 12:54
Jau seniausiai yra naudojami proto virusai, kaip įvairios religijos, masinė įtaiga ir panašiai. Užtenka paleisti 'antį', sujaukiančią žmonių loginę seką, pasinaudojant trokštamais prioritetais ir galima ištisoms masėms įpūsti tai, ko reikia tuo besinaudojančiai grupuotei. Tai naudojama ir politikoje, ir reklamose, ir dar bala žino kur. Straipsnyje minimas būdas gal ir iš principo naujas, jei jis pavyktu, nenustebčiau, kad žmonės eitu išpažinties pas prokurorą, ar į mokesčių inspekciją, tiksliau pasakius, taptu dar didesniais zombiais, negu yra dabar. Siūlau neįsižeisti, nes turiu mintyje dabartinį, paromis brukamos reklamos poveikį; žmonės stovi eilėje, pirkdami brangų niekalą, nes daroma akcija, nuolaidos, ir pan., kai tuo tarpu internetu tą patį galima įsigyti keleriopai pigiau, ar tiesiog nusiskinti iš savo daržo patvorio, jei kalbame apie maisto papildus.
alkaponas 2011-12-23 13:26
Grėsmė ateityje reali, tačiau žmogaus organizmo apsauginės sistemos yra tikrai nepėsčios ir ypatingai tada kai jos yra stimuliuojamos. O iki to laiko, kol sukurs kažką panašaus tai ir sukurs tam dalykui aibę kontra priemonių. Atsiras daug darbo vietų žmogaus antivirusinių sitemų kurėjams Vienas iš variantų " biometrinis skeneris su antikūniu aptikimu ir sunaikinimu. Nešiojamas ant riešo
Anonymous 2011-12-23 18:31
cia tipo ateities iskrypeliai?
Niemand 2011-12-24 01:06
eimantasks 2012-06-10 23:12
apie ką mes kalbam? DD žmonės dar nuo plaučių uždegim oserga ir miiršta, vežio beveik nepagydo DD o jie tokais aukštas materijas pasieks? KRIZĖ, finansavimo nėra, atę išradimai, net su visais ištekliais tai praktiškai nįmanoma, o su mūsų ekonomika tai vapšče tik scenarijus filmuj..