Dvynius brolį ir seserį skiria… penkeri metai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

PupuDede 2012-01-05 14:50
na kokie jie cia dvyniai skirtingi kiausinelai skirtyngi spermatazoidai jokiu cia dviniu as asmeniskai nematau.
immortallt 2012-01-05 15:06
Visiskai pritariu, jokie jie dvyniai. Tegul dziaugias teveliai, kad padidino tikimybe ir vaikams bei anukams buti nevaisingais.
Minde317 2012-01-05 15:31
Man tai jie dvyniai grynu gryniausi (dizigotiniai dvyniai) Parasyta aiskiai, kad uzsimezge 5 embrionai, kas sako, kad galima isauginti penkis vaikus. Du implantavo pas motina, o likusius tris uzsalde. Is tu dvieju implantuotu tik vienas pavirto vaiku. Jei juos visus penkis butu implantave i motina vienu metu ir butu gime du ir daugiau vaiku, tai niekam nekiltu abejoniu, kad jie dvyniai. bet dabar embrionu uzsaldymas leido likusius (1-3) embrionus implantuoti po keliu metu i motina Vaikai butu nedvyniais tokiu atveju - kai is motinos butu paimtos skirtingu laiku subrendusios kiausialastes (po bent vienu menesiniu) arba is vyro paimta sperma skirtingu laiku (skirtingos iseigos).
Whizzer 2012-01-05 15:44
Damn, čia jau rimti dalykai. Juk kalbame apie gyvybę kuri... materelizuojama kaip koks daiktas kurį galimą nusipirkti užsigeidus.. Nu nežinau.. sunku man kažką bepridurti.. Reikia pagalvoti vien apie tų žmonių mąstymą. Žiauru. Manau negalima taip elgtis su žmogumi. Kaip vaikams reikės jaustis, kai būdamį paaugliai supras savo tėvų įdiotiškumą. Nu man asmeniškai žiauru, tegu tokie žmonės kurie taip mąsto, kad gyvybė yra daiktas ir padarę taip paskui dar didžiuojasi tuo, iš šono tai atrodo daugiau nei graudu.. Gal gamta įvedė kokius saugiklius, kad žmogus neturintis jokio sveiku protu suvokiamo menkiasio intelekto nebegalėtų susilaukti palikuonių? Gal tai sąvotiškas saugiklis visiškiem įdiotam, kad jie nebegalėtų susilaukti vaikų, ir paskui padaryti juos panašius į save? Kaip jūs manot?
immortallt 2012-01-05 16:03
Eik savo 6-8 klases vadoveliu skaityti. Niekas nieko cia neperka. Realiai padedama tik viename etape, tai yra padaro tai, ko del kazkokiu priezasciu nevyksta naturaliai. Niekas nera keiciama. As tik iskeliau problema, kad tos pacios priezastys, del kuriu tevams neiseina naturaliai susilaukti vaiku, gali persiduoti genais vaikams. Jei tai buvo kokia avarija ar trauma, tai kitas dalykas, bet pvz nevaisingais kai patampa po vezio gydymo...
Wolfy 2012-01-05 18:10
Manau, ateities kartoms tai visiškai neaktuolu, nes galės tai pat išpręsti savo nevaisingumo problemas arba pagelbės genų inžinerija ir neliks išvis to nevaisingumo.
Gnostic 2012-01-05 20:08
O kas jeigu tu impotentu tik dar daugiau prisiveis? Gal ir sumazes populiacija iki normos lygio, bet ar neatnes pabaigos?
Nightkid3 2012-01-05 23:45
DJ_LFS 2012-01-06 13:05
Dzin tie dvyniai, esme ta, kad siuolaikiniu technologiju deka gali daugintis ir nesveiki zmones, o tai mano poziuriu, nepriimtina. As esu pries zmonijos issigimima.
DJ_LFS 2012-01-06 13:07
Galbut impotentas jis, galbut tu, galbut as. Tai mano poziurio nepakeis - esu pries zmoniu issigimima
Katenas 2012-01-06 20:30
Galbut impotentas jis, galbut tu, galbut as. Tai mano poziurio nepakeis - esu pries zmoniu issigimima[/quote] Kur tu matai išsigimimą ? Tarkim, jei tu turėtum silpną širdį ir staiga tau - jaunam, protingam, gabiam, energingam ir "išsigimėlių" nemėgstančiam žmogui, sustotų širdis. Ligoninėj tave atreanimuotų, paaiškėtų, kad dėl tavo genetinės predispozicijos, kuri lemia tai, kad tiesiog tavo širdis nebegali pastoviai palaikyti pastovaus ritmo ir tau implantuotų širdies stimuliatorių. Paprastas klausimas : pasiprašytum, kad tau jį išimtų, nes nusistatęs prieš "išsigimėlius" esi ar lengvai pakeistum savo pažiūras ir laimingai toliau gyventum ? Žinoma, greičiausiai sakysi, kad tai nesusiję pavyzdžiai, bet iškart pagalvok, kad be progreso technologinio, nei tu minėtame atvejyje, nei nevaisingi žmonės negalėtų normaliai funkcionuoti, jei dauguma žmonių, kurie kuria ir diegia šias technologijas būtų tokių pat pažiūrų kaip ir tu. Be to, tai galima pavadinti evoliucija, visų pirma žmogus yra bendruomeninis sutvėrimas ir tai, kas sukuriama, kad ir vieno ar kelių žmonių, yra panaudojama visos bendruomenės, nes kūrėjų grupė negalėtų visa to pasiekti be jos. Evoliucija teigia, kad sėkmingą būvį už išlikimą lemia produktyvus dauginimasis. Būtent to ir siekiama, ne tik apsiribojant vieno individo sėkme dauginantis, bet jau visos bendruomenės populiacijos augimo užtikrinimo. Nežinia kokius kitus genus turi vaiko tėvai ir tuo labiau tokiu būdu gimę vaikai, bet jei jie sugeba gyventi ir išgyventi, tai jie jokie išsigimėliai. Ir šiaip pagal terminologiją, apsigimimai, būna dviejų rūšių, pirmi su gyvybe nesuderinami, antri suderinami. Būtent, pastaruosius, ne visus, bet kai kuriuos galima taip pat pašalinti ir jei toks žmogus toliau sugeba normaliai gyventi, vadinasi, didžioji dalis jo genų nėra defektyvūs. Kažkas dar kalbėjo apie saugiklius, pats nevaisingumas nėra joks saugiklis. Normalūs saugikliai jau yra žinomi, kaip pvz., trečdalis visų galimų apvaisinimų būna abortuojami dar ankstyvoje stadijoje, prieš kiaušinėlio implantaciją. Moteris dažniausiai to net nepastebi ir tiesiog palaiko nereguliariomis menstruacijomis. Tie patys su gyvybe nesuderinami apsigimimai taip pat yra saugiklis, nes tokiais atvejais, galima sakyti, per didelė dalis genų yra pažeista. O tokių pseudoišsigimėlių niekintojui galiu tik pasakyti, kad pradėjo svajoti apie arijų rasę bent 70 metų per vėlai. P.S Jei Aristotelio, Einšteino ir k.t tėvai būtų buvę nevaisingi, tai gal netektų mum šiandien kalbėti apie tai kaip baisu su technologijom gyventi
Indre 2012-02-12 16:38
TAVO MĄSTYMAS IŠSIGIMĘS