Maisto kokybė ir kaina, arba kiek uogienėje cukraus, o sultyse vandens?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

MarkX 2012-01-10 10:45
Gal kas žinote kokį specialistų sudarytą produktų sąrašą kurie yra kokybiškiausi ir randami didžiuosiuose prekybos centruose?
chazmas 2012-01-10 19:25
Kokybiškiausios sultys yra tos, kai rudenį nupurtau savo obelį bogatyrių veislės ( gal ir kitaip vadinasi), obuolius permalu pas kaimyną ir su bidonu namo parsinešu. Tada jas galima vadinti sultimis. visa kita vadinkite kuo tik norite, bet tik ne sultimis. Vėliau jas pakaitinęs „užvekuoju", jos tada būna truputėlį nelabai sultys. Praranda dalį gerųjų savybių, bet ligi pavasario užtenka. Tai ką duoda parduotuvėse atleiskite liežuvis nesiverčia pavadinti sultimis. Tas pats su kriaušėmis vyonuogėmis ir t.t.
kiesza 2012-01-10 19:34
Nueini prie skyrelio ispuosto zaluma ir su uzrasau biologiski produktai. Ten viskas x2 brangiau, bet neva be nitratu, as asmeniskai netikiu, kad ten yra kas naturalaus, nes viskas auginama pramoniniu budu. O norint istikruju sveikai maitintis ir nugyventi bent 100 metu yra vienintele iseitis. Kaimas, naturinis ukis :)
Cunami 2012-01-10 20:48
Nors Kiesza Audi Sport Turbo jau viską patarė, truputį papildysiu. Štai geri produktai: Ungurys, raudona ikra, ekologiškas juodasis šokoladas (85 proc kakao), įvairūs riešutai (valgyti saują per dieną), baravykai, nefasuotos džiovintos figos (nebrangios, tik 39 LT/kg), antiena, strutiena, putpelių kiaušiniai, didelės nekonservuotos alyvuogės, Grand Cru raudonas vynas, konjakas ne mažiau 10 metų išlaikymo, švieži vaisiai (nepiknaudžiauti kiekiu). Jokių maisto gaminių, jokių šaldytų produktų, jokio rafinuoto cukraus, mėsa - šviežiai atšaldyta, kepti tik ant kokoso aliejaus (nevyksta oksidacija), naudoti Himalajų druską. Dar - nenaudoti chemijos maudantis - spec muilas arba tik vanduo. Netepti ant odos nieko, ko negalima valgyti - per oda viskas patenka į organizmą. Nežiūrėti TV, sportas kasdien, maistas įvairus ir neviršyti normų (normas pagal medžiagas gali pasitikslinti čia www.caloriegame.eu) Nesinervuoti - viskas yra niekai palyginti su visata. Padėjau kažkiek?
vaniLinas 2012-01-10 21:00
Arthuras 2012-01-10 21:16
Em, aš čia vienas Cunami komentare įžvelgiu ironiją?..
Analog 2012-01-10 21:34
Cunamis yra placebo virtuozas
immortallt 2012-01-11 00:02
Augalas be nitratu, tai kaip medis be anglies. Tiesiog yra ribos nitratams. Tas pats meslas, naturalus produktas, tinkamas tresti, nes jame gausu nitratu. P.S. Zepter keptuve man tai nepatinka, bet puodai neblogi ne del mistiniu galiu, o del to, kaip maistas gaminamas juose. Keptuve geriau keramikine ar akmens mases P.S.S. kazkodel anksciau nebuvo sintetikos ir zmones gyveno trumpiau, dabar prasidejo sintetika, bet zmones gyvena ilgiau. Svarbu valgykit vaisiu, darzoviu, o saldytos darzoves daug geriau negu uzaugintos ziema siltnamiuose, nes saldytos yra augintos sauleje ir nededa i jas jokiu priedu, tiesiog uzsaldo deep freeze saldikliuose (istraukiama dregme ir itin didelis saltis)
Tommis 2012-01-11 00:43
Manai, vasarą daržoves daržuose, o žiemą tas pačias daržoves šiltnamiuose augina? Nebent turguj ir tik lietuviškas perki
zzz 2012-01-11 00:48
Ir juokinga ir pikta, kai ant sulciu pakelio parasyta 100%, o apacioje mazom raidem - pagaminta is koncentrato Bet Cunami gerai pasrase,- viskas yra niekai palyginus su visata, tai nebe taip ir pikta
rimasD 2012-01-11 00:49
Rapsų aliejaus negaliu vartoti, nes kaitinamas jis man dvokia kažkokiu solidolu. Kad ir rafinuotas. Palmių aliejus, nors turi daug karotino, kažkokia mediena trenkia. Prieinamiausias, ir skaniausias saulėgrąžų aliejus, nors, jei nerafinuotas, turi irgi savo prieskonį.
immortallt 2012-01-11 01:08
Aisku darzovese visko yra, bet geresnes negu ziema augintos. Beje, saldytos daznai augintos buna tropiniuose krastuose, kur nelabai ko bereikia deti, o be reikalo deti irgi nera noro - kainuoja, uzsaldzius gi niekas negenda. Dar vienas... Uzsimane, kad neperdirbtas aliejus neturetu kvapo. Cia tas pats kas noret, kad panesiotos savaite kojines neplautos nesmirdetu. Kiekvienas nerafinuotas aliejus, kad ir pats issispaustum is savo ekologiskai augintu augalu, vis tiek tures savo kvapa! Buvo cia vienas, kuris pasakojo, kad dirbo ekologiniam braskiu ukyje - braskes skyne ir kad ten tiek chemijos buvo, kad skinant braskes visas rankas griauzdavo (is karto galejai suprasti kad runkelis, kuris net nezino kad naturaliai braskiu sultys griauzia rankas kai jos bent siek tiek apsibraizo).
ddeividdas 2012-01-11 01:19
Tai gerai, jei nerafinuotas, natūralesnis. Tai kvapas ir turi natūralus jaustis.
forestbird 2012-01-12 18:24
Čia ne šlamštamaiščio ir bangų nuopelnas, o pagerėjusios medicinos. Ar tai jog nebėra naturalios atrankos ir išgyvena daugelis kitas klausymas