Kodėl pienas jį išskiriančių liaukų nepaverčia į kaulą?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

faktas 2012-05-12 12:16
Aukseli, sakykim, tai, ką tu čia surašei yra visiška tiesa ir vienareikšmiškai įrodo, kad evoliucijos teorija yra visiška nesąmonė. Tai paaiškink tu man, besiremdamas kažkokiom dar kitokiom teorijom, iš kur atsirado žmogus? Nagi pasakok arba bėk į krūmus.
aukselis 2012-05-12 12:50
Tie kas kelia klausimus, neturėtų krūmuose sėdėti.
faktas 2012-05-12 13:26
Tai jei duomenys rodo, kad yra taip, kaip yra, kodėl teigi, kad gali būti visaip? Tavo keliamiems klausimas sugalvojau analogą. Mano kambario sienos žalios. Tai, kad jos yra žalios tikrai vienareikšmiškai negali paaiškinti nei psichologijos, nei interjero dizaino mokslai! Žodžiu, tuose moksluose daugiau skylių nei tiesos. Kadangi tu aiškiai nestudijavai nieko susijusio su gamtos mokslais, pasakysiu tau vieną didelę klaidą, kurią darai. Kiekvienas mokslinis tyrimas yra apribotas rėmais, kuriose tas tyrimas vyksta. Jei tyrimo metu kūdroje A buvo nustatyta, kad dauguma varlių yra žalios, jokiu būdu negalima sakyti, kad ir kūdroje B dauguma bus tokios pačios. Jei nori kažką sakyti apie kūdrą B, tirdamas kūdrą A, turi atlikti daugiaveiksnes analizes ir išsiaiškinti, kas labiausiai bus tikėtina, kalbant apie kūdrą B. Tad patariu negaišint laiko su tom keliom mutacijom, kurias rado kažkokios musės kažkokiame gene, nes tai visiškai nieko neįrodo.
aukselis 2012-05-12 14:32
Ne kiek patys duomenys rodo, o kiek supratimas apie juos, kokia jų prasmė, mane skatina manyti, kad žmogus ir šimpanzė yra bendros kilmės. Pats rimčiausias argumentas yra endogeniniai retorvirusai . Šiandieninis supratimas apie jų kilmę, paskirtį genome ir pan., mane verčia pripažinti žmogaus ir šimpanzės ryšį. Tačiau jei ateityje paaiškės naujos endogeninių retrovirusų atsiradimo aplinkybės ir ką jie veikia genome t.y. pasikeis mūsų supratimas apie juos, aš galiu tą pačią akimirką ir iššižadėti savo teiginių apie bendrą protėvį.
Acme 2012-05-12 23:56
aukselis 2012-05-13 12:52
Tu tuo labiau negali manęs įtikinti evoliucijos teorijos patikimumu, argumentacija yra ant tiek skysta ir daugiaprasmiška. Jei prisistatai kietu biologijos ekspertu, esu pamalonintas, nes mano pasitikėjimas savo jėgomis ir motyvacija labai išaugo.