„Demoniškasis branduolys“: Stiveno Kingo plunksnos verta poros eksperimentų Los Alamose istorija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

deivec 2012-07-28 08:15
O H. Daljano ir L. Slotkno eksperimentai pasitarnavo tuo, jog mokslininkams pavyko padidinti branduolinio ginklo efektyvumą – atominės bombos buvo galingesnės už tas, kurios buvo numestos ant Japonijos ARGI NE DEBILAI (ZMONES) MES ESAME ? MUMS IDOMIAUSIA KURTI NAIKINNANCIUS GINKLUS...O NE NAUDA DUODANCIUS DALYKUS.... NESUPRANTU KARTAIS KA MES CIA VEIKIAME..TAM KAD SUSINAIKINTUME PATYS ?
Exos 2012-07-28 14:14
nu ir protingi mokslininkai, lyg vaikai su kokiais degtukai žaidžia. Ir dar be jokių apsaugų daro ekspermentus su radiacija... Juokingiausia kad kokį pieštuką galėjo tarp rutulių įkišti kad netyčia neužsidarytų, o čia..
SarasLT 2012-07-28 18:09
Žmogus eksperimentą atliko dešimt kartų. Ką tai reiškia? Ogi tai, kad pasitikėjimo savimi rodyklė pakilo iki debesų, o mokslininkas pasijuto padėties valdovu. Tas pats ir su lakūnais, lenktynininkais ar dar kokios nors ekstremalios profesijos atstovais - turėdamas didelį patirties bagažą visada stengsiesi išspausti maksimumą. Tačiau patirties ir noro mišinys negarantuoja šimtaprocentinės sėkmės.
GTRooTube 2012-07-29 10:12
Man tai tokie eksperimentai atrodo kaip tiesioginė savižudybė su cinkeliu - kada.