„Heinz“: nuo pomidorų lysvės iki multimilijardinio verslo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Jomajo 2012-08-28 11:19
istiesu vienas geriausiu padazu.
assassin 2012-08-28 11:27
tikrai taip, bet lietuviski man labiau patinka.
Justdoit 2012-08-28 11:38
Ogo .. tai bent "technologinis" straipsnis.
Westside7 2012-08-28 13:57
Kertu lažybų,komentarą atpylei net neskaitęs straipsnio.. Mažiau bambėkit etatiniai paniurėliai-ivairovė nepakenks. P.s.O Ketčupo gamyba su technologijomis nėra susijusi? P.s.s. Siūlau parašyti laišką į žurnalo "Verslo klasė" redakciją ir taipogi išreikšti savo nepasitenkinimą nuolatiniu straipsniu apie kulinarines subtilybes. Juk logika ta pati.m?
Tir4elis 2012-08-28 15:49
Daugiau apie šią kompaniją neblogai parodyta vienoje dokumentikos "Iš pionierių į milijonierius" serijoje. Ši firma geras pavyzdys kaip derinant naujoviškus sprendimus su klientų poreikiais galima tikrai daug pasiekt.
Talkatif 2012-08-29 07:25
Neskaitant viso to, ką gali namie išsivirti :) Dar Kėdainių neblogi. O visi kiti vietiniai krakmolo ir raudonų miltelių košė.