Deimantų rijimo praktika: kuo rizikuoja deimantų rijikai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2012-09-10 18:59
Žmonių durnumui ir debiliškumui ribų nėra.. Apskritai rijimo praktika yra bandoma daugiausiai per oro uostus ir taip norint pergabenti narkotikus. Kaip nekeista, tokie atvejai visiškai nepraslysta pro apsaugą, nes dažniausiai pradeda kinkos drebėti liaudiškai tariant ir labai lengvai išsiduoda. Kiti požymiai, tikrinami su gerai apmokytais šunimis, arba spec. aparatais, kurie gali nustatyti ar žmogus buvo turėjęs sąlytį su narkotikais. Įdomiausia, nepaminėta kokios baudos už tokius atvejus gresia ir kokios paskirtos, jei tai jau ne pirmas atvejis
Talkatif 2012-09-10 20:30
Nėra skelbiama (suprantama kodėl), bet didžiosios dalies nesugaudo. Šuo irgi nėra panacėja, nors ir stipriai reklamuojama. Be to daugiausia kontrabandos pervežama kitais, daug patikimesniais keliais nei mulai. O trečia, didžioji dalis areštų padaroma po operatyvinės veiklos. Tai yra supakuoja ne dėl atsitiktinumo, o dėl to, kad susekė.
kionig 2012-09-11 01:03
Na visokių durnių yra, kurie bando gabenti narkotikus skrandyje ir nešnekant apie kitas žmogaus .. vietas kur gali jas patalpinti, jau ant tiek reikia būti nupušusiam, kad dėl to eiti ir vistiek būsi sugautas. Bet apskritai čia toks OT su narko. Tik tokia paralelę išvedžiau tarp deimantų rijikų ir narkotikų rijikų.
nondescript 2012-09-11 01:11
Užjaučiu žmones kurie nieko nežinodami mokės didelius pinigus už šituos, atsiprašant, iš š*dų ištrauktus blizgučius aišku prekė nuo to nesikeičia, bet jeigu leistų rinktis pirkt tokius ar kitokius, tai tokių pasiūla ženkliai kristų.
punktyras 2012-09-11 01:37
, nei neapdorotas
Talkatif 2012-09-11 08:39
Aš grynai apie narko kontrabandą rašiau. Kaip matom jokios baudos ir bausmės to nestabdo, tik kelia jų vertę. Pietryčių Azijoj išvis arba galvą nurauną, arba sodina minimum 30 metų. Bet vis tiek atsiranda avantiūristų sumąsčiusių pralobt dievams nematant. Nors tose šalyse net verslo modelis yra prigaut turistą su narkotikais ir tada išmelžt išpirką. O kas nesusimoka ar neranda kelio susimokėt, čiuožia supūt į kaliūzę. O dėl deimantų vagysčių, tai visada brangūs daiktai traukia vagis, kaip kad dalį žmonių godulys kuo pigiau ir greičiau pralobt. Vieni eina vogt, kitus sukčiai sugundo, treti prisirenka paskolų. :)