„Mokslo sriuba“: atominės energetikos patiekalas:1-oji dalis (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Spro 2012-10-08 11:19
Šiap laida man patiko , bet šitoi kažkaip pasigedau gilesnių faktų. Nežinau ,gal šia tema gan daug žinojau todėl . Įdomu ,kaip kitiems ,nes pirmam sesone visose laidose gan daug naujo sužinodavau ,o šitoi kažkaip trūko gilesnių faktų. Nekaltinų dėl to jų ,jokiu būdų , laukiam po 2sav naujos laidos )).
LG0012 2012-10-08 13:20
Tik pradėjęs žiūrėti šį video, truputėli išgaždino jo tas žudantis žvilgsnis, kaip kokio maniako. Dar tie besikelnojantys antakiai.. Kas dėl video turinio, na įdomu, bet..
assassin 2012-10-08 14:27
nekketinu ziureti, nors labai idomu butu, kol tas ciuvas bus vedeju. tiesiog neimanoma klausytis
Leons 2012-10-08 17:34
Man asmeniškai vedėjas nekliūna, laukiu antros laidos
kionig 2012-10-08 19:11
Aš savęs visažiniu negaliu vadinti, tokie istoriniai faktai kaip ir kur atsirado pirmoji AE, - nežinojau. Faktas, kad pirmiau buvo susintetintas Plutonis irgi pamirštas, net kai ir buvo ne per seniausiai apie Plutonį kaip cheminį elementą straipsnis iš chemijos profesoriaus. Galbūt ir trūko, galbūt ir ne. Normaliai Gi nepradės tau ten rašyti U-238 skilimo reakcijų, arba pasakoti, kas per daiktas yra neutronas. Be to, jeigu manai, kad kažko trūko, tai gali ir komentaruose papildyti išsakydamas papildomai, kas nebuvo paminėta. Nes dažnai galima pastebėti komentaruose, kad super-kvalifikuoti ar save genijais belaikančiais ima trypti tą darbą ir jį vadinti niekiniu, šlamštu ir t.t. Nelabai mėgstu tokios demagogijos, aš čia va viską žinau, o jūs niekas. Na šis nei tas, kam nepatinka, tas nežiūri ir pretenzijas(greičiau verkšlenimus) pasilieka sau. O, kas norės ir nepatingės - papildys čia komentaruose, o galbūt ir užves diskusiją.
Ispanas19 2012-10-08 19:59
Ale tu ir keistuolis... Negi negali kazkas kazkam nepatikti? Man irgi tas vedejas nepatinka! Komentarai ir skirti isreiksti savai nuomonei, kad ir kokia ji bebutu. Niekur nenurodyta, kad gali rasyti komentara TIK tada jei turi kazka gero pasakyti.
kionig 2012-10-08 21:03
Taip, niekur taip nėra nenurodyta. Bet kaip visada matau, kad verkšlenimas pas lietuvius yra labai vertinamas, tad ir komentaruose tas puikiai atsispindi. Verkšlinimas, niurzgimas, kad viskas blogai, arba nebūtinai viskas blogai yra pagrindinis darbas. Tik verkšlenti svarbiausia! Nes, nes galima juk nuomonę taip išreikšti! Net jei jis ir nepatinka, bet kaip matome nuo praeitų metų vedėjas nepasikeitė Paverkite, paverkite, kad jums tas vedėjas nepatinka.. Bet nuo to pausaulis pagal jus nešokinės t. y. pagal kiekvieno užgaidas, iki šito labai sunku visiems susiprasti, bet užtatai galima paverkšlenti, kad vedėjas blogas, kad jis nepatinka, kad nežiūrėsi tos laidos, kas dar?
Ispanas19 2012-10-08 21:58
Tai tu siulai tiesiog tylet ir pasilaikyt sau nuomone jei kazkas nepatinka? Jei vyras musa zmona, ta zmona turetu tiesiog tylet ir nieko nesakyt? Jei musulmonai ekstremistai pradeda terorizuot pasauli, pasaulis turetu tiesiog tylet ir nusisukt i kita puse? Jei vedejas nepatinka ziurovam, ziuriovai turetu nieko nesakyt? Man tai skamba kaip pats blogiausias sprendimas... Jei kazkas nepatinka zmoniem ir jie susivienija, jie gali pakeist pasauli. Tas galioja nuo tokiu smulkmenu kaip kazkokios laidos vedejo pakeitimas, iki tokiu dalyku kaip lygiu teisiu ivedimas tam tikrai rasei, ar lyciai.... Tylejimas problemu neisprendzia ir tiesiog negaliu suprast, kaip tu gali propaguot toki mastyma...
kionig 2012-10-08 22:17
Kaip ir verkšlenimas problemų nesprendžia. BET. Bet visų pirma kas yra "problema"? Ir kur ji čia yra? Sakysi vedėjas? Aš ir ne vien aš tame nematau problemos. Komanda, kuri ten dirba ir daro šiuos pranešimus? Nei žinai, nei ką. Ir statai save, kažką pakeisiantį... Nebejuokink mano šlepečių Aš galiu propaguoti tokį mąstymą, nes kitoks. Ne dėl to, kad save išskirčiau, kad būtent esu kitoks, bet todėl, kad esame skirtingi todėl ir nerandame kompromiso, nors atrodo ir nerasime. P.S. Beje, jei kas nors nepatinka, tai visada galiau padaryti tai geriau. Tinka?
lmn 2012-10-08 22:28
, ir man nepatiko tavo komentaras, o laidos vedėjas patiko (galėtum geriau už jį pravesti?). Tai siūlai tavęs nekritikuoti ir nuomonę pasilaikyti sau pačiam? Nemanai, kad dvigubus standartus (sau ir kitiems) taikai? Čia dar klausimas kurių daugiau surastum - ar kuriem vedėjas patiko, ar kuriem nepatiko. Beprasmiški komentarai sukelia tuščias diskusijas. Taip, aš (kaip ir kionig) blogai darau rašydamas šį beprasmį komentarą ir pratęsdamas tuščią diskusiją. Todėl manau, kad jei kažkas vis tik neiškentęs parašo (tuščiai), tai kiti padarytų gerą darbą neatsakydami į tokius komentarus (taikytina ir šitam komentarui).
Ispanas19 2012-10-08 23:13
Na o man si diskusija nera tuscia...
Ispanas19 2012-10-08 23:35
Net nesupratau ka cia norejai pasakyt...
nondescript 2012-10-08 23:57
kionig 2012-10-09 00:12
keletą teiginių.
kionig 2012-10-09 00:15
P.S. Kai kas yra gerai įvaldęs principą: viskas kas buvo pasakyta gali būti panaudota prieš jus pačius. Sveikintina
Suplysus_kojine 2012-10-09 19:36
kionig kabinejas net nezino del ko. Zmogus pasake kad nepatinka vedejas ir neziures, nu tai cia jo reikalas. Ko cia kabinejes prie jo? Laida juk nera viena faktai ir panasiai, i jos visuma ieina ir vedejas, jei jis viskai nesugeba perteikti minciu, ne tiek is mokslines puses, bet gal labiau is emocines ir gestikuliacijos. Toks vedejas mane atbaido irgi nuo ziurejimo. Siam vedejui manau labiau tiktu pasaku skaitymas vaikam (butent tokios jo emocijos ten labai tiktu), nei laidai apie moksla. Tad nesikabinek, jei neturi ka vekt. Kazkoks labai jau uztikrintas savimi esi
Suplysus_kojine 2012-10-09 19:50
Siaip netaip prisiverziau paziuret. Pykit nepykit, bet truputi apgailetinas pats vedejo darbas. Ir kelios sparnuotos frazes nepaprasti Cd ir B. Ir kuom jie nepeprasti? nezinau, man nepatinka toks momkslo "populiarinimas".
kionig 2012-10-09 20:54
Tai, gal imk ir padaryk tinkamą mokslo populiarinimą? Ką? Youtubėj už dyką gali skelbtis. Surink komandą, padaryk pranešimus. O, aš būtinai įvertinsiu tamstos pastangas, gebėjimą gestikuliuoti bei taisyklingai šnekėti, argumentuoti. O, po to, jei kas nepatiks prisikabinsiu prie plaukų spalvos, išvaizdos ir t. t. Tinka?
kionig 2012-10-09 23:50
Todėl, kad taip paprasčiau. Nepametama mintis. Į konkretų teiginį atsakau konkrečiai, na į kai kuriuos išimtinai jau paaštrinu. Beje, žinutė(post'as) yra visa, jeigu pastebėsi, kad citavau nuo pat pradžių ir iki pabaigos. Bet visgi toks išnarpliojimas reiškia, kad aš nesutinku su kiekvienu teiginiu. Jei tam teiginiui aš neprieštaraučiau, tada jo necituočiau. Be to, dar galima oponento tekstą išskaidyti ir matyti ar yra argumentai, ar pagrįsta, todėl atitinkamai, jei nėra pagrįsta, į tai pateikiamas konkretus klausimas. O, jei yra koks nors argumentas, tada aš pateikiu savąjį ir taip bandome išsiaiškinti nesutarimus. Žinoma, galima rašyti ir monologu, bet tai gresia labai ilgomis beprasmiškomis beletristikomis, minties šuoliais, teksto iškraipymais.
Nerkashis 2012-10-11 14:10
Na jūs ir duodat. Nei vieno komentaro apie esmę. Maniau, prasidės diskusija apie VAE statybas, o čia mat, pirmu smuiku groja laidos vedėjas