Kaip atrodo 315 mlrd. dolerių auksu? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Foxman 2012-12-12 16:51
Hmm, tai jei bankai naudoja tik numerį ant to aukso ir jis niekur nejuda, tai negalėtų tiesiog toje saugykloje sudėt kelis auksinius diskus ar paprastą knygutę su įrašytais numeriais ir tą auksą kažkur naudingai panaudot?
kionig 2012-12-12 17:20
Na matai, dingus knygutei būtų labai jau kažkam riesta. Arba padarius machinaciją su skaičiukais knygutėje irgi kažkam būtų riesta. Todėl ir naudojami luitai, kurių jau nebeperštampuosi be pokyčių ir lengvai neišsineši iš saugyklos
PCP 2012-12-12 18:25
Foxman 2012-12-13 01:26
O ko netinka tarkim vienas toks luitas išlydytas į ploną kvadratą ir ant jo numeriukus surašyt? Arba išvis viską į PC sukelt ir tiesiog prie neto neprijungt? O dėl machinacijų ir klaidų, tai "netyčia" kelios tonos aukso irgi gali dingt kažkam panorėjus. Kiek aš suprantu, tai auksu saugoma todėl, kad tai nekintamos vertės daiktas ir jis visada išliks toks koks yra (ko negali pasakyt apie pinigus), BET jei bankai tik numeriukus ant to luito naudoja. Tai negalėtų susitart, kad tik tiems numeriukams duotų vertę. T.y. primeta, kad tas numeriukas vertas tiek ir tiek aukso ir saugo kažkokiam serveryje ar mažoj aukso plokštelėje (jei norima tą kodą išsaugot fiziškai).