Gyvybės Saulės sistemoje ieškančių mokslininkų akys krypsta į Europą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dvigubas nulis 2013-02-22 22:04
pasiskaityti.
AdutisTM 2013-02-23 01:10
O aš naiviai tikėjausi, jog vanduo4 tiesiog parinko nevykusią analogiją... Pasirodo ir vėl klydau... P.S. Vadovaujuosi protingumo prezumpcija - manau, jog žmogus supranta ką šneka, kol neįrodo kitaip
MrT 2013-02-23 01:59
Liquid metalic hydrogen. Patariu prieš rašant bent wikipedijoje pasitikrinti, nes čia nieko kontraversiško nėra, dėl ko galėtume diskutuoti. Dėl magnetinio lauko ir gravitacijos aš iš dalies tikėjaus, kad tai tik nevykusi analogija, deja. Tai gal manai, kad gravitacinės jėgos mediatorius yra fotonas, jei magnetizmas ir gravitacija yra tas pats? Kiek žinau tai yra hipotetinis gravitonas, bet dar nepavyko jo rasti.
vanduo4 2013-02-24 18:30
Jo nepavyko rasti nes jo nera. Higso bozonas pats savarankiskai neegzistuoja. Tai tik reiskinys, kuris atsiranda kontaktuojant dviems kunams Ten tipo kolaideryje kazka jau atrado ir nustate, kad tas bozonas egzistuoja tik labai trumpa laiko tarpa, t.y. kol yra kam saveikauti tarpusavyje. Manau, kad jie nieko ten neras kol y reikala nepaziures is kitos puses.
vanduo4 2013-02-24 18:35
Dekui uz genialia minty. Geriau tureti kazkokia tai pozicija, nei beprasmiskai svaistytis faktais.
MrT 2013-02-24 23:51
Manau geriau žinoti faktus, nei juos iškraipyti ir išgalvoti dėl savo riboto suvokimo. Taip, gal ir nėra gravitono, tai tik hipotezė. O tai kodėl neatsakei ar fotonas yra gravitacinės jėgos mediatorius ar ne? Ar koks mezonas, gliuonas? Ar jau sugriuvo tavo teorija apie gravitaciją ir magnetizmą? Ar tau išvis visiškai vienodai - svarbu turi savo nuomonę, kuri, tavo manymu, yra besąlygiškai teisinga ir faktai tegu eina į šalin, nes kam čia kažką skaityti kai pats gali išmąstyti? Ar čia masonai su žydais, ateiviais ir naftininkais paperka mokslininkus, kad šie meluotu mums apie tikruosius dėsnius ir neatskleistu antigravitacijos bei free energy?