„McDonald's“ sumuštinis, pirktas 1999 m., atrodo kaip ką tik iškeptas (Video)  (9)

Jutoje gyvenantis Davidas Whipple dar 1999 metais nusipirkęs mėsainį greitojo maisto užkandinėje „Mc Donald's“ apie mėnesį jį naudojo kaip pavyzdį, rodydamas draugams, kaip konservantai padeda išlaikyti mėsainio, supakuoto pakuotėje, prekinę išvaizdą. Vėliau vyras tiesiog užmiršo, kad mėsainis liko jo palto kišenėje ir atrado jį tik po dvejų metų. D. Whiplle buvo tiesiog priblokštas, kad mėsainis net ir po dvejų metų pakuotėje išlaikė savo išvaizdą ir atrodė lyg ką tik pagamintas. Dabar šiam mėsainiui – jau 14 metų, bet jis atrodo lygiai taip pat.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasakodamas savo istoriją vietos televizijos laidai vyras sakė, kad toks eksperimentas vyrui susiklostęs savaime.

„Rodžiau savo keliems draugams, kaip veikia fermentai ir pagalvojau, kad mėsainis gali būti geru pavyzdžiu. Naudojau jį tam apie mėnesį, o vėliau tiesiog užmiršęs jį palikau palto kišenėje. Paltas liko mano sunkvežimyje kažkur ant sėdynės ir aš jį taip prasivežiojau keletą mėnesių“.

Vėliau paltas nukeliavo į spintą, mėsainį jame atrado D. Whipple žmona tik po metų ar dvejų.

Radinys sutuoktinius nustebino, nes ant supakuoto mėsainio nebuvo matyti nė žymės pelėsio ar grybelio. Mėsainis netgi neskleidė jokio nemalonaus kvapo. Vienintelis dalykas, kuris pasikeitė per tą laiką tas, kad išgaravo padažo marinatas.

Jutos gyventojas juokauja, kad mėsainį yra išsaugojęs iki šiol ir jį rodo savo anūkams kaip eksponatą, kad reikėtų rinktis ne greitąjį maistą, o sveikesnius produktus.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Grynas.lt
Grynas.lt
(14)
(0)
(0)

Komentarai (9)